Çözüldü✓ 7800X3D İŞLEMCİM SAHTE Mİ

Levo17

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese merhaba, yeni bir işlemci aldım fakat bu aralar çok sırada sahte işlemci haberi görünce şüphelendim ve size sormak istedim.Üzerinde Vietnam yerine China yazmasıda şüphelendirdi.Sahte ve orjinali nasıl ayırabiliriz veya anlayan var ise cevaplarsa sevinirim

Ekler

• İŞLEMCİ.jpg
    İŞLEMCİ.jpg
    465.2 KB · Hit: 159
Çok anlamam ama made in malaysia yerine made in china yazıyor. Takıp denedin mi?

Bunun da mı sahtesini yapıyorlar.

Arkasındaki chipler önemli. Sahte olunca üzerine ister china ister malaysia ister malatya yazarlar. Bu en kolay kısmı. :) Hem chip fotosu atın hem de pc üzerinde test edin.

Herkese merhaba, yeni bir işlemci aldım fakat bu aralar çok sırada sahte işlemci haberi görünce şüphelendim ve size sormak istedim.Üzerinde Vietnam yerine China yazmasıda şüphelendirdi.Sahte ve orjinali nasıl ayırabiliriz veya anlayan var ise cevaplarsa sevinirim
AMD'nin resmi sitesinden doğrulama yapabiliyordun sanki yada biosta frekans değerlerine bak

Buralar da yok

Ekler

• IMG_20250217_132628.jpg
    IMG_20250217_132628.jpg
    727.3 KB · Hit: 95
Yukarda ki kısımda chipler yok sol ve sağında büyük ihtimalle sahte + made in vietnam yazması gerekiyor.
Aldıysan geçmiş olsun büyük ihtimalle yabancı sitelerden almış gibi görünüyosun.

Satıcı kim?

Yukarda ki kısımda chipler yok sol ve sağında büyük ihtimalle sahte + made in vietnam yazması gerekiyor.
Aldıysan geçmiş olsun büyük ihtimalle yabancı sitelerden almış gibi görünüyosun.
Amazondan aldım ama satıcı Türk internette tray olanların çoğunda China yazdığını okudum yukarıda ki çiplerde üretim farkından diyorlar araştırmaya devam ediyorum

Deneseniz bi hocam merak içerisindeyiz

Geri