Neler Yeni

Öneri 8.000 TL’ye Kadar Ebeveyn Telefonu Önerisi

KnightDavion

80+ Bronze
Bütçe
8000
Merhaba.

8000 TL’ye kadar öncelikleri sağlamlık, kamera, batarya ve işlemci hızı olan bir ebeveyn telefonu önerebilir misiniz?

Bazı modellerin menüleri vs karmaşık olabiliyor, daha kolay bir kullanıma sahip olursa da daha iyi olur. Minimum RAM’i 8 GB olsun istiyoruz. Omix vs gibi markalar da almak istemiyorum.

Oyun performansı, tasarımı, rengi, hafızası çok önemli değil.

Şu an GM8 kullanmakta ve bu telefonu kullanmak işkence gibi, ben bir genç olarak bile o telefonu 10 dakika kullanmaya tahammül edemiyorum.

Xiaomi Redmi 12 8GB RAM, 128 GB şu an 7.500 TL.

Diğer ebeveynimde Xiaomi Note 8 Pro var. Kaç yıllık cihaz olmasına rağmen arada kamera, işlemci gibi konularda neredeyse aynı gibi hatta Redmi 12 daha kötü bile olabilir emin değilim.

Yorumlarınızı bekliyorum, konunun takibindeyim. İyi akşamlar dilerim.

wreda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mesut
Merhaba.

8000 TL’ye kadar öncelikleri sağlamlık, kamera, batarya ve işlemci hızı olan bir ebeveyn telefonu önerebilir misiniz?

Bazı modellerin menüleri vs karmaşık olabiliyor, daha kolay bir kullanıma sahip olursa da daha iyi olur. Minimum RAM’i 8 GB olsun istiyoruz. Omix vs gibi markalar da almak istemiyorum.

Şu an GM8 kullanmakta ve bu telefonu kullanmak işkence gibi, ben bir genç olarak bile o telefonu 10 dakika kullanmaya tahammül edemiyorum.

Diğer ebeveynimde Xiaomi Note 8 Pro var. Kaç yıllık cihaz olmasına rağmen arada kamera, işlemci gibi konularda neredeyse aynı gibi hatta Redmi 12 daha kötü bile olabilir emin değilim.

Ben şuan Omix X700 kullanıyorum, memnunum. Akrabam yakın zamanda iPhone 11 satıp Redmi note 12 aldı memnun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şuan Omix X700 kullanıyorum, memnunum. Akrabam yakın zamanda iPhone 11 satıp Redmi note 12 aldı memnun.

Omix istemedigini belirtmişsin ama bence güzel bir telefon ben memnunum

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
Merhaba.

Samsung A24 bakabilirsiniz

KnightDavion

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu günceldir, diğer arkadaşların yorumlarını da bekliyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
A24, aslında Realme 9 Pro daha iyidir de ebeveyne Samsung daha mantıklı olur.

KnightDavion

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A24, aslında Realme 9 Pro daha iyidir de ebeveyne Samsung daha mantıklı olur.

Uzun vadede 3-4 sene sonra 8 GB RAM’in 6 GB RAM’e göre avantajını daha çok gösterir diye düşünüyorum o yüzden telefon bakarken direkt 8 GB diye filtrelemiştim.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Uzun vadede 3-4 sene sonra 8 GB RAM’in 6 GB RAM’e göre avantajını daha çok gösterir diye düşünüyorum o yüzden telefon bakarken direkt 8 GB diye filtrelemiştim.
Ebeveyn kullanacak dostum. 4GB bile yeter. Baban/Annen oyun oynamayacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ip 7 plus temiz ikinci el yanarrr

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
iP7 serisi kadar berbat bir seri yok
dostum benim aldığım tüm androidler hep yavaştı en sonda dayanamadım sattım ip 7 plus aldım yakın zamandada ip 15 pro max e geçicem şimdiye kadar redmi note 8 pro redmi note 10 pro samsung a54 general mobile gm 21 samsung a24 mi 12t pro samsung s22 ultra var hepsi birbirinden beter

ve gayette hızlı kamerası hızı akıcılığı oyun perfonmansı bu segmentteki tüm android telefonların içinden geçer

KnightDavion

80+ Bronze
dostum benim aldığım tüm androidler hep yavaştı en sonda dayanamadım sattım ip 7 plus aldım yakın zamandada ip 15 pro max e geçicem şimdiye kadar redmi note 8 pro redmi note 10 pro samsung a54 general mobile gm 21 samsung a24 var hepsi birbirinden beter

Hocam şu an ben de iPhone kullanıyorum ama şu an öyle bir bütçemiz yok.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Redmi serisinde her zaman pro serilerini önerenleri görmüştüm. Ama ebeveyn telefonu olarak redmi note 12 yeterli olacaktır diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,768