8-10k arası iPhone önerisi

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,778
8-10k arası 2.el iPhone arıyorum. (yd olur)
Aklımda temiz 12'ler var. Sizce 12 almalı mıyım?
Önerilere açığım. Aklınızda model varsa söyleyebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@şahin doğan

Usta ben bir şey soracam.
E-sim kullanımı nasıl oluyor yd de?
O kullanımı bir öğrenemedim.
Birde değişen var mı? Hazır burda bulmuşken sorayım :D
Mesela hattınız turkcell ise turkcell bayisine gidip e sim kullanmak istiyorum diyorsunuz ondan sonra 100-200 tl gibi bi ücret karşılığı size üzerinde karekod bulunan bir kağıt veriyorlar , telefondan e sim ekle kısmına tıkladığınızda karekodu okutuyorsunuz ve e sim aktif oluyor.Fiziksel sim kartı kullanmanıza gerek kalmıyor ve yd telefonlarında eğer telefon kapalıysa 4 ay kullanım süresi veriyor.Telefonda değişen çizik kırık tarzı şeyler yok,aldığım günden itibaren kılıf ve kırılmaz cam ile kullanıyorum.

Mesela hattınız turkcell ise turkcell bayisine gidip e sim kullanmak istiyorum diyorsunuz ondan sonra 100-200 TL gibi bi ücret karşılığı size üzerinde karekod bulunan bir kağıt veriyorlar , telefondan e sim ekle kısmına tıkladığınızda karekodu okutuyorsunuz ve e sim aktif oluyor.Fiziksel sim kartı kullanmanıza gerek kalmıyor ve yd telefonlarında eğer telefon kapalıysa 4 ay kullanım süresi veriyor.Telefonda değişen çizik kırık tarzı şeyler yok,aldığım günden itibaren kılıf ve kırılmaz cam ile kullanıyorum.
Hocam e-sim olayı her sene farklı karekod ile mi olacak?
Ve numaram mı değişiyor?

Geri