8 plus muadili telefon önerisi

Receb İvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,048
Bütçe
6000
Arkadaşlar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum . Aklımda 8 plus var ama yenilenmiş modeller 6500 civarı , 2. el modeller 5.500 civarı . bu fiyat aralığında önerebileceğiniz telefon varmı .

Kriterlerim ;

Kamerasının güzel olması

Apple istememin ana nedeni işletim sisteminin seri olması iphone 6 bile redmi note 8 prodan daha seri geliyor arayüzü o yüzden arayüzünün seri olması

iphone 8 , se gibi modeller ekranı küçük olduğu için kullanamam ellerim aşırı büyük .

onun dışında kaliteli bir ekranı olması benim için en büyük artısı olur

Arkadaşlar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum . Aklımda 8 plus var ama yenilenmiş modeller 6500 civarı , 2. el modeller 5.500 civarı . bu fiyat aralığında önerebileceğiniz telefon varmı .

Kriterlerim ;

Kamerasının güzel olması

Apple istememin ana nedeni işletim sisteminin seri olması iphone 6 bile redmi note 8 prodan daha seri geliyor arayüzü o yüzden arayüzünün seri olması

iphone 8 , se gibi modeller ekranı küçük olduğu için kullanamam ellerim aşırı büyük .

EN MANTIKLI BÜTÇENE X ÇIKIYO BAŞKA BİŞEY YOK KRAL

Kriterlerim ;

Kamerasının güzel olması

iPhone kullandıktan sonra Androide geçmek baya zor olur o bütçeye temiz iPhone X bulabilirsin aslında. (11 de bulunur)

Temiz 2. el 8 Plus'tan daha iyisi yok o bütçede.
X de olabilir ama biraz riskli cihaz.

Android muadili diye bir şey yok, iPhone iPhone'dur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,510
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri