8. Sınıfta Hangi Kanalları İzlemeliyim?

BruhBoii

80+
Reaksiyon skoru
12
6 Eylül'de 8. sınıfa Resmi Olarak Başlayacağım ve Size Bir Soru Sormak İstiyorum: 8. Sınıfta Hangi Ders İçin Hangi Kanal/Kanalları İzlemeliyim?

Şimdiden Teşekkürler...

6 Eylül'de 8. sınıfa Resmi Olarak Başlayacağım ve Size Bir Soru Sormak İstiyorum: 8. Sınıfta Hangi Ders İçin Hangi Kanal/Kanalları İzlemeliyim?

Şimdiden Teşekkürler...
TRT EBA TV Ortaokul. çok çalışmasın. ben bu sene girdim. Fen lisesi kazandım. çalışırsan yapabilirsin. biraz fedakarlık yapman lazım.

Kesinlikle Tonguç 8. Sınıf. Hiç ders çalışmıyordum ve videolarını izlemeye başladım ve şu an çok iyi bir anadolu lisesindeyim.

Şimdiden Teşekkürler...
Gri Koç izliyorsun - ben aslında yaparım diyosun - Özgüven pompalanıyor - Sınav zamanı geliyo - Sınava giriyon - Kazanamıon -Gri Koç izlion.

TRT EBA TV Ortaokul. çok çalışmasın. ben bu sene girdim. Fen lisesi kazandım. çalışırsan yapabilirsin. biraz fedakarlık yapman lazım.
7. Sınıfta Deneme Ortalamam 487 idi 495-500 Arası Bir Puana Yükseltmeyi Hedefliyorum Şu An.

Tonguç akademiyi de takip edebilirsin. bu sene geleceğine dair temel atma senen diyebilirim. Ne kadar çalışır tekrar yaparsan o kadar sağlam bir gelecek kurabilirsin kendine, şimdiden başarılar dilerim. Çalışıp gayret edenin kaybettiğini görmedim. Başarısız olanın bahanesi bitmez, BAŞARANIN ise hayali hep bir adım ötededir çalışır adımın atar ve alır.

7. Sınıfta Deneme Ortalamam 487 idi 495-500 Arası Bir Puana Yükseltmeyi Hedefliyorum Şu An.
Ben 7. sınıfta denemelerde 500 üzerinden 420-450 alıyordum. 8 Sınıfa geçeceğim zaman Haziran ayında ders çalışmaya başladım.
- yazda günde 6 saat.
-Sonbaharda günde 9 saat
-Kış ve İlkbaharda ise Günde 12 saat çalışıyordum.
Her gün Akşam 10da yatıp sabah 6da kalkıyordum ve ders çalışıyordum.
Kendine program yapman lazım.

Ben 7. sınıfta denemelerde 500 üzerinden 420-450 alıyordum. 8 Sınıfa geçeceğim zaman Haziran ayında ders çalışmaya başladım.
- yazda günde 6 saat.
-Sonbaharda günde 9 saat
-Kış ve İlkbaharda ise Günde 12 saat çalışıyordum.
Her gün Akşam 10da yatıp sabah 6da kalkıyordum ve ders çalışıyordum.
Kendine program yapman lazım.
Eğer Özel Değilse 8. Sınıfta Kaç Almıştınız LGS'den?

Lgs & Lise hocam
Tonguç
Hocalara geldik
İmt matematik
Partikül matematik
Bu kanalları izleyebilirsiniz lgs için

Geri