TRT EBA TV Ortaokul. çok çalışmasın. ben bu sene girdim. Fen lisesi kazandım. çalışırsan yapabilirsin. biraz fedakarlık yapman lazım.6 Eylül'de 8. sınıfa Resmi Olarak Başlayacağım ve Size Bir Soru Sormak İstiyorum: 8. Sınıfta Hangi Ders İçin Hangi Kanal/Kanalları İzlemeliyim?
Şimdiden Teşekkürler...
Gri Koç izliyorsun - ben aslında yaparım diyosun - Özgüven pompalanıyor - Sınav zamanı geliyo - Sınava giriyon - Kazanamıon -Gri Koç izlion.6 Eylül'de 8. sınıfa Resmi Olarak Başlayacağım ve Size Bir Soru Sormak İstiyorum: 8. Sınıfta Hangi Ders İçin Hangi Kanal/Kanalları İzlemeliyim?
Şimdiden Teşekkürler...
7. Sınıfta Deneme Ortalamam 487 idi 495-500 Arası Bir Puana Yükseltmeyi Hedefliyorum Şu An.TRT EBA TV Ortaokul. çok çalışmasın. ben bu sene girdim. Fen lisesi kazandım. çalışırsan yapabilirsin. biraz fedakarlık yapman lazım.
Ben 7. sınıfta denemelerde 500 üzerinden 420-450 alıyordum. 8 Sınıfa geçeceğim zaman Haziran ayında ders çalışmaya başladım.7. Sınıfta Deneme Ortalamam 487 idi 495-500 Arası Bir Puana Yükseltmeyi Hedefliyorum Şu An.
Eğer Özel Değilse 8. Sınıfta Kaç Almıştınız LGS'den?Ben 7. sınıfta denemelerde 500 üzerinden 420-450 alıyordum. 8 Sınıfa geçeceğim zaman Haziran ayında ders çalışmaya başladım.
- yazda günde 6 saat.
-Sonbaharda günde 9 saat
-Kış ve İlkbaharda ise Günde 12 saat çalışıyordum.
Her gün Akşam 10da yatıp sabah 6da kalkıyordum ve ders çalışıyordum.
Kendine program yapman lazım.
440 küsür puan. yüzdelik dilim Şehrimde 0.4 Türkiyede ise 1.5 flnEğer Özel Değilse 8. Sınıfta Kaç Almıştınız LGS'den?
Teşekkür ederim440 küsür puan. yüzdelik dilim Şehrimde 0.4 Türkiyede ise 1.5 fln