Neler Yeni

800 lira bütçeyle oyuncu kulaklığı önerisi?

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
Artık 200 300 liralık kulaklıklar alıp beğenmeyip satmaya çalışmaktan biraz sıkıldım açıkçası 😁 Artık 1 kulaklık alıp en azından 3 4 sene beni götürsün istiyorum. Rampage in kimi kulaklığının konforu iyi ses kalitesi kötü(Rampage Rogue)kimisinin ses kalitesi iyi konforu kötü(Rampage Comfort) insanların rahatça kullandığı birçok kulaklık benim kafamda ağrı ve baskı yapıyor. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. 😁

Komnt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe Mustafa Çalışkan
corsair void elite düşünebilirsin arkadaşım kullanıyo gerek konfor gerek ses kalitesi olarak baya iyi

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Artık 200 300 liralık kulaklıklar alıp beğenmeyip satmaya çalışmaktan biraz sıkıldım açıkçası 😁 Artık 1 kulaklık alıp en azından 3 4 sene beni götürsün istiyorum. Rampage in kimi kulaklığının konforu iyi ses kalitesi kötü(Rampage Rogue)kimisinin ses kalitesi iyi konforu kötü(Rampage Comfort) insanların rahatça kullandığı birçok kulaklık benim kafamda ağrı ve baskı yapıyor. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. 😁
fury x ya da corsair Void elite bakabilirsin

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
corsair void elite düşünebilirsin arkadaşım kullanıyo gerek konfor gerek ses kalitesi olarak baya iyi
Hocam amazonda buldum ama pek güvenemedim.İnsanların yorumlarıda çok kırılgan olduğuna dair. Teklonojik cihazlara çok sert davranan birisi değilim ama yinede insan tereddüt ediyor. Yoksa benim aklıma en çok yatan model bu.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Hocam amazonda buldum ama pek güvenemedim.İnsanların yorumlarıda çok kırılgan olduğuna dair. Teklonojik cihazlara çok sert davranan birisi değilim ama yinede insan tereddüt ediyor. Yoksa benim aklıma en çok yatan model bu.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...krofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,4889209.html

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Anakartın ses yongası iyi ise HyperX Cloud Alpha

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fury x ya da corsair Void elite bakabilirsin
Rampage'in kulaklıklarını artık kullanmak istemiyorum açıkçası hocam 😁 Void elite ye tekrar göz atacağım teşekkürler yorumun için :giggle:

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Could II

Squex

80+ Silver
cloud 2 hala alınabilir çok güzel bir kulaklık bence tercih edebilirsiniz

addy1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eren Ç
Ben hopörlör olarakda kullanıyorum genelde kulaklıkları. Kulaklık kulağımda değilken en çok sesi Void Elite'mi verir yoksa Cloud 2'mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hopörlör olarakda kullanıyorum genelde kulaklıkları. Kulaklık kulağımda değilken en çok sesi Void Elite'mi verir yoksa Cloud 2'mi ?
Sanırım örgü olduğu için Void Elite

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,096
Üyeler
163,775
Son üye