fiyatı biraz artmış ama öneririm çok memnunum. ghosting yok 2k 180hz27” IPS 2K monitör önerisi yapar mısınız? Ekran kartım AMD.
çok memnunum ve gayet kaliteli bi model öyle deme.Gamepower bulaşmam bile.
Hocam Viewsonic’in parlaklığı çok düşük şahsen önermem Lenovo varken ama parlaklık sorun olmazsa alınabilir çünkü Lenovoya karşı bi önyargınız var içiniz rahat edecekse Viewsonic alın.Samsung’u değerlendirmek istemedim diğerleriyle yarışamaz gibi sadece sRGB desteği var çünkü.Bütçeyi aşıyor hocam.
G50D
VX2758A
R27QE
Şimdilik bu üçü arasındayım. Siz olsanız ne yapardınız? Farklı önerileriniz var mıdır bu bütçe aralığında?
Hocam şu an o bütçede en çok satan 2K monitör diğer monitörler gibi 5-6 kişi almıyor 15-20 kişi alıyor o sebeple forumda daha çok bu monitörün ismi geçiyor.Ölü piksel şans işi monitörlerde tekrardan söylüyorum.Daha geçenlerde Asus ROG serisinde bile ölü piksel görüldüğü için Asus’a tövbe eden bi forumdaşımı gördüm.Lenovo olanı pek onermiyorlar. Diğer monitörleri bilmiyorum.
27” IPS 2K monitör önerisi yapar mısınız? Ekran kartım AMD.
G50D sizce nasıl hocam? Oyun ve günlük kullanım için Lenovo’ya göre gözle görülür bir eksiğini yaşar mıyım?Hocam Viewsonic’in parlaklığı çok düşük şahsen önermem Lenovo varken ama parlaklık sorun olmazsa alınabilir çünkü Lenovoya karşı bi önyargınız var içiniz rahat edecekse Viewsonic alın.Samsung’u değerlendirmek istemedim diğerleriyle yarışamaz gibi sadece sRGB desteği var çünkü.
Hocam şu an o bütçede en çok satan 2K monitör diğer monitörler gibi 5-6 kişi almıyor 15-20 kişi alıyor o sebeple forumda daha çok bu monitörün ismi geçiyor.Ölü piksel şans işi monitörlerde tekrardan söylüyorum.Daha geçenlerde Asus ROG serisinde bile ölü piksel görüldüğü için Asus’a tövbe eden bi forumdaşımı gördüm.
Demem şu ki ürünün özelliklerine bakın hangisi iyi ve f/p ise satıcı da ürünüyle ilgileniyorsa onu alın.Sorun yaşasınız bile yardımcı olurlar.
Olumlu yorumu çok fazla yok.
Aşırı bi eksiklik yaşamazsınız ama şahsen tercih etmezdim karar sizin hocam.G50D sizce nasıl hocam? Oyun ve günlük kullanım için Lenovo’ya göre gözle görülür bir eksiğini yaşar mıyım?
Samsung’da da çıkmama garantisi yok hocam ama yine de hayırlı olsun güle güle kullanın.Hocam ölü piksel bile gözümü korkutuyor. Tabii ki şans işi ama risk almadan G50D tercih edeceğim. Teşekkür ederim.
fiyatı kısmen daha makul oldugu ıcındır alınmasının sebebı. Olu pıksel var diye veya hasarlı gelıyor dıye kotu anılıyor demedım. Çeşitli rehberlere baktıgımda oyle gozukuyordu.Hocam Viewsonic’in parlaklığı çok düşük şahsen önermem Lenovo varken ama parlaklık sorun olmazsa alınabilir çünkü Lenovoya karşı bi önyargınız var içiniz rahat edecekse Viewsonic alın.Samsung’u değerlendirmek istemedim diğerleriyle yarışamaz gibi sadece sRGB desteği var çünkü.
Hocam şu an o bütçede en çok satan 2K monitör diğer monitörler gibi 5-6 kişi almıyor 15-20 kişi alıyor o sebeple forumda daha çok bu monitörün ismi geçiyor.Ölü piksel şans işi monitörlerde tekrardan söylüyorum.Daha geçenlerde Asus ROG serisinde bile ölü piksel görüldüğü için Asus’a tövbe eden bi forumdaşımı gördüm.
Demem şu ki ürünün özelliklerine bakın hangisi iyi ve f/p ise satıcı da ürünüyle ilgileniyorsa onu alın.Sorun yaşasınız bile yardımcı olurlar.
Sadece fiyatı makul diye alınmıyor hocam.Sunduğu değerler de iyi olduğu için alınıyor.Parlaklığı,renk gamutu ve paneli vs.fiyatı kısmen daha makul oldugu ıcındır alınmasının sebebı. Olu pıksel var diye veya hasarlı gelıyor dıye kotu anılıyor demedım. Çeşitli rehberlere baktıgımda oyle gozukuyordu.
güvenli yerden alırsanız olu pıksel cıkması cok sıkıntı olmaz ıade edersiniz. Güvenilir yerden alınHocam ölü piksel bile gözümü korkutuyor. Tabii ki şans işi ama risk almadan G50D tercih edeceğim. Teşekkür ederim.