kasa çok iyi zaten fiyatına göre benim derdim 360mm desteği yok tavandaKanka hepsi teneke kalitenin manası yok
Fanlar azıcık fark eder o kadar
4k parayla 22 fan takarsın derdin oysa
raijintek ponos ms4 demiOlum var nasıl ya ben görmüştüm
Lan ben panos ile karıştırdım
İkisinin tipide aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun
Ssd için para dökme en hızlı dramli ssd benim söylediğim hatta 2tb modelini bile alabilirsin
https://www.teknobiyotik.com/donani...-c-mesh-on-panelli-atx-kasa.html#!prettyPhoto bu galiba dediğikasa çok iyi zaten fiyatına göre benim derdim 360mm desteği yok tavandaraijintekin , dark'ın , zoko nun kasaları harika fp konusunda.
raijintek ponos ms3 demi![]()
hocam yakışıklı derken nasıl şöyle bir şey mi ?Kasa olarak daha yakisikli bir kasa olabilir
evet evet bu
kasa çok iyi zaten fiyatına göre benim derdim 360mm desteği yok tavandaraijintekin , dark'ın , zoko nun kasaları harika fp konusunda.
raijintek ponos ms4 demi![]()
modelleri farklı ama fiyatı çok iyi , ponos ms4 alınır bende seviyorum o kasayı kasan artan bütçe ile 2tb ssd alınır senin attığın kioxia lse 2tb iops değerleri bile daha iyiymiş renegadeye göre ömrü kısa ama yani dramli ssd sonuçta max ne kadar kısa olabilirSana 2 çift sözüm var kanka
Aynen panos sonunu bilmiyorum onda 360 desteği var dev gibi mid tower güzel kasa işin tuhafı ayni tipler bunla
ana kart olarak ilk mesajda önzerdiğim yerine https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-b850-pro-rs-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,905281606.html şunu al daha iyi olur bios sorunu varmış msi'da.F/p olsun ama ömürlük bir sey istiyorum
kioxia'nın güzel olduğunu biliyorumMesajim yarıda kalmış ssd konusunda sürekli Kingston onerdigini fark ettim bunlar zaten bozulma suresi yok yani bir insanın ömrü yetmez
Geriye kalan şans işi bir gündede bozulabilir 100 yildada markaya çok önem verme ki zaten Kioxia güzel bir marka ülkemizde yaygın olmadığına bakma
kioxia'nın güzel olduğunu biliyorum
bütçeye göne öneriyorum genelde renegadenin fiyatı fena uçtu 3300tl idi 1-2 ay öncerenegade taş gibi ssd ondan öneriyorum herkese bütçesi olmayanlara G2 öneriyorum zaten.
Bidaha msi önerirsen kimi çağıracağımi biliyorsunkioxia'nın güzel olduğunu biliyorum
bütçeye göne öneriyorum genelde renegadenin fiyatı fena uçtu 3300tl idi 1-2 ay öncerenegade taş gibi ssd ondan öneriyorum herkese bütçesi olmayanlara G2 öneriyorum zaten.
+ LSE nin iops değerleri daha iyi artık onu öneririm.