3.5k kanka oLogi g309 lightspeed daha iyi bence
doğum günün kutlu olsun3.5k kanka o
Eyvallah Sağolundoğum günün kutlu olsun
2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum fakat plus değilde normalini al daha iyiydi diye hatırlıyorum.![]()
SteelSeries Prime+ Plus RGB Optik FPS Gaming Oyuncu Mouse - idefix
SteelSeries Prime+ Plus RGB Optik FPS Gaming Oyuncu Mouse ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Mouse ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
970tl ye alınır mı?? Kablosuz istemiyorum başka önerileriniz varsa açığım
sadece sensör farkı var plus modelininki bi tık daha iyi sanırım ztn prime modeli 1400 tl ye satıyorlar değmez2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum fakat plus değilde normalini al daha iyiydi diye hatırlıyorum.
Hayırlı olsun o zaman.sadece sensör farkı var plus modelininki bi tık daha iyi sanırım ztn prime modeli 1400 tl ye satıyorlar değmez
valla ben bi ara 2. el g305 aldım ucuza mouse takılıyordu ondan sonra bakmamaya başladım dediğiniz gibi uyguna bulunabiliyor Kablosuz alırsam kablolu kullanmam saçma olur ztn 2.4g deki o çok hafif gecikmeyi hissediyorum 5 yıldır g102 kullanıyorum Prime+ alırım beğenmezsem iade ederim sağolun.Sarı siteden 2. El Rival 5, Aerox 5 veya rog keris bakılabilir.
Kablosuz fareyide kablolu kullanabilirsin zaten.
Darkmoshark modellerinede bakabilirsin yada VXE modellerine bakılabilir.
Prime+ da güzeldir.
Prime modeli prime+ dan daha iyi. 1400tl ye değmez evet ,bu da 1000tl ye değmezsadece sensör farkı var plus modelininki bi tık daha iyi sanırım ztn prime modeli 1400 tl ye satıyorlar değmez
2650 ye ince hesapta var alınır mı acabaLogi g309 lightspeed daha iyi bence