Neler Yeni

840TL fatura geldi anlayan bakabilir mi lütfen

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Normal gelmiş, Faturaları düşürmek istiyorsanız 3 zamanlıya geçin ve makinaları gece 22:00 den sonra çalıştırın. Ayrıca 240 kWh altındaki kullanımlar neredeyse %50 indirimli tarifeden yazılıyor. Fakat üstüne çıktığınızda tam tersi %50 fazla ücret ile hesaplanıyor. 240 kWh da aslında yetiyor 4 kişilik bir eve. Ama işte eski alışkanlıkları değiştirmek lazım boşuna yanan lamba gündüz çalışan fırın,çamaşır makinası,bulaşık ve kurutma makinası yine gündüz yapılan ütü, bunları mümkün olduğunca geceye almak lazım ve makinalar dolmadan çalıştırılmamalı zırt pırt. Allah yırdımcısı olsun herkesin. Dün petroldü artık elektirkde eklendi baronların oyuncağına.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Arkadaşlar son 2-3 aydır elektrik 700-800tl bandında geliyor günlük kullanim faturada kW14 gösteriyor hiç anlamıyorum normalmidir bu kadar harcama evde kurutma makinesi var ekstra olarak.
Hocam faturanız normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu değerler normal mi peki 2+1 ev ekstra PC ve kurutma makinesi var evde diğerleri normal TV ve beyaz eşyalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değerler normal mi peki ? 400kw
Hocam bana evde ki bütün elektrikli aletlerin
Marka ve modellerini günde kaç saat çalıştığını yazın ben hesaplayıp size dönerim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,041
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bilgisayarının özellikleri nedir? Günde kaç saat oyun oynuyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom