kral note 9 pro güzel telefon da bende 64 gb modeli var bunu satıp üstüne para koyup 128 lik 8 plus a geçmeyi düşünüyorum.Saçma mı olur yaptığım şey?![]()
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB fiyatları 7.899,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB özelliklerini incele, 26 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
A33 güzel cihaz ama o kadar para verilmez. Realme 8 bakabilirsin.8.500TL bütçe ile hangi telefonlar alınır ?
samsung a32 ve a33 buldum bunlar alınır mı ?hangisi daha iyi ?
İkinci el iphone x bulunuyor.kral note 9 pro güzel telefon da bende 64 gb modeli var bunu satıp üstüne para koyup 128 lik 8 plus a geçmeyi düşünüyorum.Saçma mı olur yaptığım şey?
bende 4gb ram 64gb hafıza 1 sene garantili var kaça satarım.İkinci el iphone x bulunuyor.
Yurtiçi alma android alacakisen yaptığın açık soyliyim hakaret olarak algılama enayilik olur yurtiçi android alırsan orta düzey için diyordum bunu amiral gemisi alacaksan tabii ki yurtiçi al8.500TL bütçe ile hangi telefonlar alınır ?
samsung a32 ve a33 buldum bunlar alınır mı ?hangisi daha iyi ?
Eğer hatasız ve pil sağlığı iyiyse alıcıyım uygun fiyatabende 4gb ram 64gb hafıza 1 sene garantili var kaça satarım.
4000 4500 tl arası bakabilirlerbende 4gb ram 64gb hafıza 1 sene garantili var kaça satarım.
yurtdışı nasıl alıcam ki ve yurt dışı sıkıntılı değil mi imei felan ben bunları bilmiyorum ?Yurtiçi alma android alacakisen yaptığın açık soyliyim hakaret olarak algılama enayilik olur yurtiçi android alırsan orta düzey için diyordum bunu amiral gemisi alacaksan tabii ki yurtiçi al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer hatasız ve pil sağlığı iyiyse alıcıyım uygun fiyata
piline dikkat ettim kral pil yüzdesi 40-80 arası kullandım sürekli.Aldığımdan beri dikkat ettim böyle.Özelden yaz istersen.Yurtiçi alma android alacakisen yaptığın açık soyliyim hakaret olarak algılama enayilik olur yurtiçi android alırsan orta düzey için diyordum bunu amiral gemisi alacaksan tabii ki yurtiçi al
Yurtiçi alma android alacakisen yaptığın açık soyliyim hakaret olarak algılama enayilik olur yurtiçi android alırsan orta düzey için diyordum bunu amiral gemisi alacaksan tabii ki yurtiçi al
Yurt dışından alabilirsen f3 pro al.
ikinci el 4aylık samsung a53 alınır mı 8.5 k yaA33 güzel cihaz ama o kadar para verilmez. Realme 8 bakabilirsin.
Kanka telefoncuya git 3-4 tane hangisi ucuzsa cazip gelirse al zaten sıfır kutulu cihazlar çoğu adamlar sana kayıt yapar zaten 100-200tl ye IMEI kaydı yani tuşlu telefonun IMEI numarasını o telefona cakiolar olay bu belkide kaydı hediye de ederler ama şans faktörü oluyor ama genellikle gitmiyor kayıtyurtdışı nasıl alıcam ki ve yurt dışı sıkıntılı değil mi imei felan ben bunları bilmiyorum ?
Hayır alınmaz a53 ama iPhone x yada 11pro düşünebilirsin 2. El temiz cihaz 2. El yurtdışı 11prolae 10-11k arası ama kayıt edemezsin mecbur pasaport kaydı yaparsın oda 2.5k di diye hatırlıyorum yani Apple alırsan yurtiçi alikinci el 4aylık samsung a53 alınır mı 8.5 k ya
veya 9k ya iphone x mi alınır