Neler Yeni

Yardım 8Mpbs İle Oyun Nasıl Yükleyebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Oğuzhan
Dostlar internet hızım 8mbps ben yazın bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat internet nedeniyle vazgeçicem sanırım başka bir yoldan nasıl oyun yükleyebilirim yada ben sizce bilgisayar toplamamalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paket yükseltebiliyor olmanız lzm yada gece indirmeye koyarsınız
Kuzenim laptop getirdi oyun indirmek için 60gb bir günde sadece 20gb indi sadece bir günde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar var? 8 mb le 50 gb Lık oyunu gece açık bırakırsan 1,2 güne indirirsin ama online oyunlar sıkıntı. Taahhüt değişene kadar single player takıl.
Taahhüt değişince hızın artacağı ne mâlum

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Arda
Kuzenim laptop getirdi oyun indirmek için 60gb bir günde sadece 20gb indi sadece bir günde

Hocam sizin hala öyle bir internette kalmanız hata zaten 1mb indiriyor normal o süreler. Acı ceke ceke oynarsın oyunlarıda. Paketi yükseltmek veya değiştirmek en mantıklı olan şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Emir

8 mb yerine 32 mb internet alırsınız? Bu soru ciddi miydi şaka mıydı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizin hala öyle bir internette kalmanız hata zaten 1mb indiriyor normal o süreler. Acı ceke ceke oynarsın oyunlarıda. Paketi yükseltmek veya değiştirmek en mantıklı olan şey.
O kadar sıkıntılı ki hocam anlaymaya çalışsam kitabe olur benim bulundugum bolgefe altyapı yok fakat ben vdsl altyapı kullanıyorum

8 mb yerine 32 mb internet alırsınız? Bu soru ciddi miydi şaka mıydı?
Hocam altyapı yok ama

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
efe araci
benim gibi bir altyapı faciası çeken biri daha benim de altyapım max 15 destekliyor koyacaksan indirmeye 3-5 gün sürecek hocam yapacak bir şey yok.
Dostlar internet hızım 8mbps ben yazın bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat internet nedeniyle vazgeçicem sanırım başka bir yoldan nasıl oyun yükleyebilirim yada ben sizce bilgisayar toplamamalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Emir
O kadar sıkıntılı ki hocam anlaymaya çalışsam kitabe olur benim bulundugum bolgefe altyapı yok fakat ben vdsl altyapı kullanıyorum

Hocam altyapı yok ama
Hocam o zaman zor ama arkadaşımında alt yapısı çökmüştü. Yaklaşık 40, 50 mb download alıyordu. Dediğim gibi bulabilirseniz yükseltin eğer yoksa akşamdan indirirsiniz. Hikayeli oyunlar oynarsınız. Yoksa ping çok fazla olur. Zevk alamazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Oğuzhan
benim gibi bir altyapı faciası çeken biri daha benim de altyapım max 15 destekliyor koyacaksan indirmeye 3-5 gün sürecek hocam yapacak bir şey yok.
Valla hocam bu 50mbps olsa çağ atlicam

Hocam o zaman zor ama arkadaşımında alt yapısı çökmüştü. Yaklaşık 40, 50 mb download alıyordu. Dediğim gibi bulabilirseniz yükseltin eğer yoksa akşamdan indirirsiniz. Hikayeli oyunlar oynarsınız. Yoksa ping çok fazla olur. Zevk alamazsınız.
Hocam mobil rekabetçi oyunlarda ping sorunu yaşamıyorum hiç pcde yaşarmıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Emir
Valla hocam bu 50mbps olsa çağ atlicam

Hocam mobil rekabetçi oyunlarda ping sorunu yaşamıyorum hiç pcde yaşarmıyım
Hocam eskiden fiber yokken 0.8 ve nadiren 2 mb indirne hızım vardı ve fazlaca pingim vardı. Sırf internet yüzünden valorant falan oynamıyordum. Zaten yetersiz birde dengesizse baya ping çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,075,312
Üyeler
170,830
Son üye
emir0014
Top Bottom