yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 889
900tl ye mouse alırsın bunparaya kasa alsan hurdacidan da alırsın 50tl yene yapalim hocam
900tl ye mouse alırsın bunparaya kasa alsan hurdacidan da alırsın 50tl yene yapalim hocam
hocam işlemcinin testine mi baktınoz ekran kartının testine mi baktınızhocam abartlayin şimdi valorant testine baktim düşükte 100 fps aliyor 2 sene once atilmiş yarisini desek 50 fps kotu bi build egil gibi hocam ama siz bilirsiniz
hurdacilar cahil oldugu için kasa vb yok900tl ye mouse alırsın bunparaya kasa alsan hurdacidan da alırsın 50tl ye
Ben GTX 1650 de 150 FPS alıyorum bu hayata almaz hata açmaz bile (laptop)hocam abartlayin şimdi valorant testine baktim düşükte 100 fps aliyor 2 sene once atilmiş yarisini desek 50 fps kotu bi build egil gibi hocam ama siz bilirsiniz
hocam direk atayimhocam işlemcinin testine mi baktınoz ekran kartının testine mi baktınız
alın derim bu fiyata yine iyi sistemhocalar selam 2. el bi pc toplama istiyorum bu parçalar iyi mi? butcem 900 TL
malesef ssd alacak butce yok artirabilirsem max 100 TL
hocam laptoplar otomatik olarak sınırlıyor fpsi. bende rtx 3050 vardı 150 alıyordumBen GTX 1650 de 150 FPS alıyorum bu hayata almaz hata açmaz bile (laptop)
Bizimle dalga gecmiyorsun demihocam direk atayim
Minecrafttan kastın beta falan herhalde 1.4? onu bile açmaz 900tl pcmi olur agaroblox ve minecraft diye bi oyun oynayacakmiş yeter gibime yeldi yetmiyormu
hocam bi soru soracagim bu kotu diyenler ciddi mi diyor yoksa oylesine mesaj kasmak içinmi yaziyoralın derim bu fiyata yine iyi sistem
Hocam bak biz sana bu bilgisayarı alacagania hiç alma diyoruz en azından bir 10k olsaydıhocam bi soru soracagim bu kotu diyenler ciddi mi diyor yoksa oylesine mesaj kasmak içinmi yaziyor
bu teste göre gta da 50 fps aliyor işlemci biraz daha iyi 20 fps kısarsak 30 fps oynatabiliyor ozaman açar herhalde Alınır mı? alinmazmi hocalar ona göre biraz daha arttirabilirim butceyi
hocam 10bini kim bülmuş allah aşkinaHocam bak biz sana bu bilgisayarı alacagania hiç alma diyoruz en azından bir 10k olsaydı