Radeon RX 9060 XT Model Önerisi

Reaksiyon skoru
13
Selamlar herkese 9060xt alacağım ama bu markaların arasında hangisi daha iyidir ya da herhangi bir performans farkları var mıdır?

Gönlüm sapphireden yana hangisi iyise onu alayım.

1789737750405.webp

en ucuzu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konudan bağımsız bu fiyatlara ne olmuş ya böyle. 15k satıyorlardı 9060xt en son

en ucuzu

Amdde bir şey olduğu yok gibi hala 50 bine yapışmış rtx 5070 yanında yinede çerezlik gibiler.

Pulse veya gaming oc olabilir zaten isinan kart degil ama benim gordugume gore bu ikisi ve ayrica xfx en iyileri arasinda

en ucuzu

Sen Nvidia zamlarını görme hocam 2 ay önce 50-54k arasına takip ettiğim kart şu an 70-75 bantlarında geziyo şaka gibi :DD

Sen Nvidia zamlarını görme hocam 2 ay önce 50-54k arasına takip ettiğim kart şu an 70-75 bantlarında geziyo şaka gibi :DD
bende ondan korkuyorum 30k şiimdi zamlanmadan almam lazım 40 45 i bulacak gibi

Pulse veya gaming oc olabilir zaten isinan kart degil ama benim gordugume gore bu ikisi ve ayrica xfx en iyileri arasinda
sapphire alacam sanırım

Son düzenleme:
bende ondan korkuyorum 30k şiimdi zamlanmadan almam lazım 40 45 i bulacak gibi

sapphire alacam sanırım
Hayırlı uğurlu olsun hocam şimdiden o halde zaten Saphire de ekstra bir pahalılığı yokmuş alınabilir. Bu aralar tırmanma dönemleri bakalım nereye kadar uçup gidecek parçalar, zaten geri düşmeyeceğini de hepimiz biliyoruz

Sağolasın hocam bu gece gaming gecesi var ona da bakayım bir belki indirime girerse ordan girmezse alır gçerim dediğiniz gibi pek düşeceğe benzemiyor.

Hayırlı uğurlu olsun hocam şimdiden o halde zaten Saphire de ekstra bir pahalılığı yokmuş alınabilir. Bu aralar tırmanma dönemleri bakalım nereye kadar uçup gidecek parçalar, zaten geri düşmeyeceğini de hepimiz biliyoruz

Asus olanı al geç hocam. 1 ay önce Amazonda 24 bindi zamlar ağlatıyor yemin ediyorum ya geldiğimiz hale bak.

Sağolasın hocam bu gece gaming gecesi var ona da bakayım bir belki indirime girerse ordan girmezse alır gçerim dediğiniz gibi pek düşeceğe benzemiyor.
Aynen hocam son bir kontrol olarak gaming gecesini check edersin siparişini verir geçersin

En mantıklısı saphire olur aralarından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,226
Üyeler
203,358
Son üye
schtowinelss1
Geri