9070 XT Ekran Kartı Önerileri

Splintex

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar, 9070 xt ekran kartı almayı düşünüyorum. Modellere bakınca sürekli kafam karışıyor, yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

Merhaba arkadaşlar, 9070 xt ekran kartı almayı düşünüyorum. Modellere bakınca sürekli kafam karışıyor, yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
bence ASRock yada Aorus elite

Asrock Taichi ya da Sapphire Nitro+ öneririm.

Beyaz düşünüyorsanız kesinlikle Sapphire pure modeline yönelin. Hem serin, hem sessiz, hem yakışıklı hem de sıfır coil whine (3 adet geçti elime, şu an bir tanesi sistemde takılı). Beyaz almayacaksanız nitro gizli kablo tasarımı ve genel kalitesi ile oldukça güzel.

Biraz da psunuz karar veriyor modele :D 3 girişli olan var tek girişli olan var.

Beyaz pure
siyahi nitro+

Dün akşam 29500 en SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı. ALDİM

Selamlar,
Ben de rx9070 xt almayı planlıyorum fikir olması anlamında bu videoyu kesinlikle izlemeni öneririm.

Hardware Unboxed sayfayı detaylı bir şekilde testlerini yapan, ürünlerini inceleyen bir kanal.
9070xt serisinde piyasada bulabileceğin kartların testi videoda mevcut. Bundan sonrası karta taksit yapan ve fp olan ürünü bulmakta :)
Şimdiden hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

26. dakikada alınabilecek en iyi modelleri sıralamış bilgine

Geri