9070xt marka model öneri

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
43000
9070xt için öneri istiyorum soğutması iyi kronik sorunu az varsa rgbli ama olmasada olur distribütör garantili yani herkesin istediği şeyi istiyorum şimdiden teşekkürler

9070xt için öneri istiyorum soğutması iyi kronik sorunu az varsa rgbli ama olmasada olur distribütör garantili yani herkesin istediği şeyi istiyorum şimdiden teşekkürler
Yarın bir sorun çıkarsa iade yada değişim konusunda sorum çıkarmayacak sağlam bir yerden alışveriş yapmanı tavsiye ederim.
Amazon iyi bir örnek buna.

sapphire nitro+/ xfx mercury / asrock taichi bunlar en tepe modelleri
43kya Mercury varsa hemen alırım nitro ve taichi istemiyorum
Post automatically merged:

Yarın bir sorun çıkarsa iade yada değişim konusunda sorum çıkarmayacak sağlam bir yerden alışveriş yapmanı tavsiye ederim.
Amazon iyi bir örnek buna.
Amazon değilde daha çok itopya vatan Hepsiburada tercihim

mercury arıyorsan biraz bulması zor 2 haftadır falan 9070xtlere bakıyorum denk gelmedim galiba

Amazon değilde daha çok itopya vatan Hepsiburada tercihim
İtopya ile ilgili sıkıntılı süreçler yaşayanlar konusunu forumda arayabilirsin l.
Satıcı ve gonderici amazon olan yerden alırsan herhangi bir sorunda anında iade alıyorlar.

İtopya ile ilgili sıkıntılı süreçler yaşayanlar konusunu forumda arayabilirsin l.
Satıcı ve gonderici amazon olan yerden alırsan herhangi bir sorunda anında iade alıyorlar.
Orası da var ama 1. Tercihim vatan 2. Media Markt Amazon konusunda hiç görmedim bulaşmak istemiyorum çünkü olay yaşamıştı arkadaşım ben bile soğudum on yargim var

Tepe model boş iş hocam. Sapphire'e AMD nin EVGA sı diye boşuna demiyorlar. Sapphire'in garantisi müşteri hizmetleri cidden üst seviye. Gelelim kartlara Sapphire'in giriş seviyesi diye nitelendirdiği Pulse modeli aşırı serin ve sessiz bir çalışan model lakin yakın zamanda bi ufak zam yedi.

Tepe model boş iş hocam. Sapphire'e AMD nin EVGA sı diye boşuna demiyorlar. Sapphire'in garantisi müşteri hizmetleri cidden üst seviye. Gelelim kartlara Sapphire'in giriş seviyesi diye nitelendirdiği Pulse modeli aşırı serin ve sessiz bir çalışan model lakin yakın zamanda bi ufak zam yedi.
Hocam Pulse ve quicksilver arasında kaldım Sapphire aşığıyım ama markaciligi bırakıp tarafsız yorum almak için buraya geldim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,082
Son üye
quecyy
Geri