Neler Yeni

9070XT vs 5070 Ti Hangisi alınmalı?

Ademm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Adem Şahinli
Selam arkadaşlar. 4K monitörüm ve 6900 XT ekran kartım var. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Şu an arada 8 lira kadar fark var bu iki kart arasında. AMD'den memnunum 1,5 yıldır kullanıyorum yaklaşık. Arada bırakan tek konu NVIDIA'nın yeni teknolojileri DLSS 4 ve multi Frame Generation. Bu teknolojiler ile bayağı bir performans artışı oluyor. Hangi kartı almalıyım?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan
Ne yapacağın önemli AI ile uğraşıcaksan düşünmeden NVIDIA ama oyun ve genel kullanım için hangisi ucuzsa onu al

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
ahmet
Selam arkadaşlar. 4K monitörüm ve 6900 XT ekran kartım var. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Şu an arada 8 lira kadar fark var bu iki kart arasında. AMD'den memnunum 1,5 yıldır kullanıyorum yaklaşık. Arada bırakan tek konu NVIDIA'nın yeni teknolojileri DLSS 4 ve multi Frame Generation. Bu teknolojiler ile bayağı bir performans artışı oluyor. Hangi kartı almalıyım?
9070xt performans artışıda çok iyi kafa kafaya Nvidia driver sorunlari optimize sorunları hala devam ediyor

driftl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ugur
Bütcen iyi ise 5070ti bence bazı yerlerde 9070xt alabiliyor bazılarında 5070ti ama dls ozelliğini goz onunde bulundurursak 5070ti
Selam arkadaşlar. 4K monitörüm ve 6900 XT ekran kartım var. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Şu an arada 8 lira kadar fark var bu iki kart arasında. AMD'den memnunum 1,5 yıldır kullanıyorum yaklaşık. Arada bırakan tek konu NVIDIA'nın yeni teknolojileri DLSS 4 ve multi Frame Generation. Bu teknolojiler ile bayağı bir performans artışı oluyor. Hangi kartı almalı

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Merdo.
Net 9070XT

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,014
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
Arada fiyat farkı var zaten.

Ademm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Adem Şahinli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapacağın önemli AI ile uğraşıcaksan düşünmeden NVIDIA ama oyun ve genel kullanım için hangisi ucuzsa onu al
Oyunlarda mfg ile baya artış oluyor o yüzden kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

2000w mining psu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dr
9070xt performans artışıda çok iyi kafa kafaya Nvidia driver sorunlari optimize sorunları hala devam ediyor
Driver sorunları varmış evet ama düzelmicek şeyler değil bence.
Driver sorunları var evet ama düzelmicek şeyler değil bence

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Vederson
Ne için kullandığına bağlı. Ben olsam hiç düşünmeden 9070xt alırdım.

CRXLER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taşkın Erdaş
Donanım arşivinin 5080 altı seri ile ilgili paylaştığı donanımsal yapı bozukluğunu unutmayalım. Yazılımla düzeltilecek bişey değil. Donanımsal yapıları olması gerektiği gibi değil. 5070ti 5070 5060 bunlara buna göre yaklaşmak lazım bence

Top Bottom