Yinede oldukca güçlü kartlar 1080p için bütçe tam olarak o fiyattaysa ve uzun bir süre monitör degismeyecekse 5070+2k monitör önerebilirim.r7 9800x3d var hocam drop yiyeceğimi sanmıyorum yükü gpuya bindirince
Yakın olabiliyor hemen hemen tabi rt hala geride 5080e kıyasla.Mecbur o kısımlarda ai lazım.9070xt ile oc yaparsakta yakalar mı 5080 ı birde şöyle bir detay var aslında. Çeşit çeşit oyun oynayan birisi değilim kulanımımın tamamı valo falan genelde. ama arada forza horizon gibi oyunlar oynuyorum mesela şuanda ghost of tsushima başlayacağım ama sorsan son 1 senede tek oynadığım hikayeli oyun falan onada bugün başlayacağımo yüzden ona görede değerlendirmek lazım. valo haricinde zaten bi arkadaşlarla sons of forest steam pubg falan oynuyorum. çok fazla hikayeli oyun oynamadım gow falan oynamışımdır rdr2 bile oynamadım mesela sıkıcı geliyor. tlou başlarım belki en max. veya yine tsushima gibi souls oyunlar. asıl amacım 1080p en ultra açılabilecek kalite ayarlarını açıp 130-140fps in o akıcılığında oynamak istiyorum
dediğizde haklısını 30-33 civarına 9070xt alırsan mantıklı 40k 9070xt verilmez diyosunuz ama düşük model 9070xt de almak istemem45 e slim olanlar dışında 5070ti düşürürsen onu al tabii ki.
30 a bile alabiliyorsun 9ü70xtyi o yüzden cazip ama biri 40k biri 45k olursa 45 liği almak çok daha mantıklı
hocam monitör alacak param var ama kullanımın çoğunluğu valo falan olduğu için 1080p 380hz kullanıyorum. elimdekini satmakla uğraşamam. 2. monitöre yerim yok o yüzden bilerek geçmiyorum şuanlıkYinede oldukca güçlü kartlar 1080p için bütçe tam olarak o fiyattaysa ve uzun bir süre monitör degismeyecekse 5070+2k monitör önerebilirim.
Kaliteli 9070+oc+2k monitörde bir senecek olabilir dostum xt ile cok yakın oluyor.dediğizde haklısını 30-33 civarına 9070xt alırsan mantıklı 40k 9070xt verilmez diyosunuz ama düşük model 9070xt de almak istemem
hocam bu sff modeller çok ısınabilir alınmaz diyosunuz da ben zaten 1080p kullanıyorum ya 2k ya göre daha az yorulacak kartlar. ısınma durumu yine olur muYakın olabiliyor hemen hemen tabi rt hala geride 5080e kıyasla.Mecbur o kısımlarda ai lazım.
O zaman senin oclik bir durumun yok zaten oc gereksiz. Bütçe fazla zorlamasın vs diyorsan kaliteli 9070 bakabilirsin.dediğizde haklısını 30-33 civarına 9070xt alırsan mantıklı 40k 9070xt verilmez diyosunuz ama düşük model 9070xt de almak istemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam monitör alacak param var ama kullanımın çoğunluğu valo falan olduğu için 1080p 380hz kullanıyorum. elimdekini satmakla uğraşamam. 2. monitöre yerim yok o yüzden bilerek geçmiyorum şuanlık
2k furmark + 8x msaa + video kayıtta 70 derece diyorum hocam. Uv ile bu 60 a düşer hatta oyunlarda daha fazla düşer sıkıntı etmeyin.hocam bu sff modeller çok ısınabilir alınmaz diyosunuz da ben zaten 1080p kullanıyorum ya 2k ya göre daha az yorulacak kartlar. ısınma durumu yine olur mu
dediğim gibi 2k monitör geçmek bana suan cok zahmet olur masada yer yok ana monitör yapmak istesem elimdeki monitörden kurtulamam o yüzden 1080p den devam simdilikKaliteli 9070+oc+2k monitörde bir senecek olabilir dostum xt ile cok yakın oluyor.
benlik bir sorun olmaz ozmO zaman senin oclik bir durumun yok zaten oc gereksiz. Bütçe fazla zorlamasın vs diyorsan kaliteli 9070 bakabilirsin.
2k furmark + 8x msaa + video kayıtta 70 derece diyorum hocam. Uv ile bu 60 a düşer hatta oyunlarda daha fazla düşer sılıntı etmeyin.
hayırlı olsun hocam9070 xt alırdım. Nvidia çok bozdu. DLSS 5 vs vs hayırdır sen?
olmaz.5060Ti bile yeterli 1080pde bu kartlar çok uç alternatifler.hocam bu sff modeller çok ısınabilir alınmaz diyosunuz da ben zaten 1080p kullanıyorum ya 2k ya göre daha az yorulacak kartlar. ısınma durumu yine olur mu
asrock taichi mi nitro+ mı 9070xt tarafında sizce?Kaliteli 9070+oc+2k monitörde bir senecek olabilir dostum xt ile cok yakın oluyor.
.olmaz.5060Ti bile yeterli 1080pde bu kartlar çok uç alternatifler.
Taichininde 12v adaptörünün eridigi konular var psudan direk cıkan 12v kablosu varsa taichi daha iyi bir secenek olacaktır. Sorunları daha az.asrock taichi mi nitro+ mı 9070xt tarafında sizce?
.