Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

dlss fsr gibi özellikler açıldığında performans farkında 9070xt yi yakalayabiliyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla onu bende fark ettim asla yok sff olmayan sırf 60k tl ye kadar full sff satılıyor e biz ne yapacağız?
Attıgım videoya bakarsan görebilirsin dostum.

33kya düştü dediğin zamanda colorful 5070 ti 39kya satılıyordu :D
2025 ağustos :D
Yüzdelik olarak ne artmış o zaman kral bu hafta icinde 50 küsüre satılmış colorful. O zaman 6k varmıs suan 10k fark var say yüzdelik olarak çok büyük bir fark yok.

gördüm hocam zorluyor nerdeyse yakalayabiliyor. 9070xt alıp oc yapmak nasıl olur sence
Olur.5080i yakalayabiliyor hemen hemen AMD kartların fena potansiyeli var bu konuda.

5070 almazdım ben 9070xt almaya çalış bence top model senin için çok önemli değilse
9070xt alırsam nitro+ alırım sadece tasarımı çok güzel. nvidia tarafında tasarım takıntım yok fazla çünkü bütçe meselesi uygun olan modelleri alabilirim en mantıklısıda colorful battle ax

gördüm hocam zorluyor nerdeyse yakalayabiliyor. 9070xt alıp oc yapmak nasıl olur sence
9070xt ve 5070ti alınacak para varken tepe model 5070 almaya gerek yok ben ucuza buldugum icin almıstım. 5070ti her zaman onerimdir hocam. 9070xt ninde oclik bir durumu yok iki kartta oldukça güçlü kart.

9070xt taichi >

9070xt alırsam nitro+ alırım sadece tasarımı çok güzel. nvidia tarafında tasarım takıntım yok fazla çünkü bütçe meselesi uygun olan modelleri alabilirim en mantıklısıda colorful battle ax
5070ti bence 41k felan düşüyordu vatanda top model değildi ama

5080i yakalayabiliyor hemen hemen
9070xt ile oc yaparsakta yakalar mı 5080 ı birde şöyle bir detay var aslında. Çeşit çeşit oyun oynayan birisi değilim kulanımımın tamamı valo falan genelde. ama arada forza horizon gibi oyunlar oynuyorum mesela şuanda ghost of tsushima başlayacağım ama sorsan son 1 senede tek oynadığım hikayeli oyun falan onada bugün başlayacağım :D o yüzden ona görede değerlendirmek lazım. valo haricinde zaten bi arkadaşlarla sons of forest steam pubg falan oynuyorum. çok fazla hikayeli oyun oynamadım gow falan oynamışımdır rdr2 bile oynamadım mesela sıkıcı geliyor. tlou başlarım belki en max. veya yine tsushima gibi souls oyunlar. asıl amacım 1080p en ultra açılabilecek kalite ayarlarını açıp 130-140fps in o akıcılığında oynamak istiyorum

9070xt ile oc yaparsakta yakalar mı 5080 ı birde şöyle bir detay var aslında. Çeşit çeşit oyun oynayan birisi değilim kulanımımın tamamı valo falan genelde. ama arada forza horizon gibi oyunlar oynuyorum mesela şuanda ghost of tsushima başlayacağım ama sorsan son 1 senede tek oynadığım hikayeli oyun falan onada bugün başlayacağım :D o yüzden ona görede değerlendirmek lazım. valo haricinde zaten bi arkadaşlarla sons of forest steam pubg falan oynuyorum. çok fazla hikayeli oyun oynamadım gow falan oynamışımdır rdr2 bile oynamadım mesela sıkıcı geliyor. tlou başlarım belki en max. veya yine tsushima gibi souls oyunlar. asıl amacım 1080p en ultra açılabilecek kalite ayarlarını açıp 130-140fps in o akıcılığında oynamak istiyorum
1080p icin bu kartlar alınmaz hocam drop yersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,122
Üyeler
190,511
Son üye
Mesut 37
Geri