9800x3d için Anakart

A007

80+
Reaksiyon skoru
5
Öncelikle merhabalar . Birkac öneri sonrasinda 9800x3d ile bilgisayarımı yükseltmeye karar verdim . İleriye dönük tek seferlik alma düşüncesiyle buna uygun bi anakart bakiyorum suan icin . Klavye mouse game pad h3psi kablosuz . Mikrofon Kamera ekstra takicam . Usb slotunun iyi ve fazla olmasi isime gelir ama onun disinda para kisabilcegim bi anakart bakiyorum . Tabi islemcininde hakkini vericek .
Ekran kartim ASUS ROG RX6750 XT 12GB
Powersupply RMP 750 -80 PB
Sivi sogutma Ml240L
Ram olarak 16x2 dusunuyorum . Onerisibolan varsa acigim .
Powersupply yeterli kalirmi bu arada?
Herkese simdiden tessekur ederim . İyi gunler

Öncelikle merhabalar . Birkac öneri sonrasinda 9800x3d ile bilgisayarımı yükseltmeye karar verdim . İleriye dönük tek seferlik alma düşüncesiyle buna uygun bi anakart bakiyorum suan icin . Klavye mouse game pad h3psi kablosuz . Mikrofon Kamera ekstra takicam . Usb slotunun iyi ve fazla olmasi isime gelir ama onun disinda para kisabilcegim bi anakart bakiyorum . Tabi islemcininde hakkini vericek .
Ekran kartim ASUS ROG RX6750 XT 12GB
Powersupply RMP 750 -80 PB
Sivi sogutma Ml240L
Ram olarak 16x2 dusunuyorum . Onerisibolan varsa acigim .
Powersupply yeterli kalirmi bu arada?
Herkese simdiden tessekur ederim . İyi gunler
b650 gaming plus yeterli olur marka takıntısı yoksa colofullarda var ama bunlar b650 biosu 9uncu nesil güncel gelmeme ihtimali var daha çok bütçe ayıracaksanız b850 modellere yönelin bu söylediğim b650 modellerinde altına düşmeyin

Hocam görsellik çok önemli değilse msi x870 tomahawk yapıştır bende var elimde çok iyi kart sağlam psu hakkında bilgim yok 240mm soğutma az gelebilir ekran kartıda işlemciye darboğaz yaptırır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

b650 gaming plus yeterli olur marka takıntısı yoksa colofullarda var ama bunlar b650 biosu 9uncu nesil güncel gelmeme ihtimali var daha çok bütçe ayıracaksanız b850 modellere yönelin bu söylediğim b650 modellerinde altına düşmeyin
kral 2 konudur aynı anda yazıyor bu ne iş

Hocam görsellik çok önemli değilse msi x870 tomahawk yapıştır bende var elimde çok iyi kart sağlam psu hakkında bilgim yok 240mm soğutma az gelebilir ekran kartıda işlemciye darboğaz yaptırır

tomahawk modelleri sıkıntılı.

tomahawklar şuanda sıkıntılı bios update den sonra sapıtıyor @heloguys bu arkadaş daha geçenlerde sorun yaşadı

bencede uygun fiyat açısından iyi
tomahawk modelleri sıkıntılı.
2 arkadaştata var sorunsuz fiyat oıalrakta iyi bence

tomahawklar şuanda sıkıntılı bios update den sonra sapıtıyor @heloguys bu arkadaş daha geçenlerde sorun yaşadı
bizim 2 arkadaş sorunsuz kullanıyor bendede var ben daha kasaya takamdım ama okey bence

bizim 2 arkadaş sorunsuz kullanıyor bendede var ben daha kasaya takamdım ama okey bence
hangi işlemci ile kullandığına bağlı 9**** serisinde sorun çıkartıyor du sanırım attığım iki anakarta da bakabilirsiniz ikiside sizi üzmeden götürür

şans işi ama geneli problemli reddite bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,045
Üyeler
184,097
Son üye
SultanQQ
Geri