Öneri 9800x3d için güzel kaliteli sıvı soğutma önerisi lazım.

70de aynı hızda calısfak 55 de de. 85 e kadar yolu var frekansın. Anakart konusunda bende biliyorum b650 almayı o bile yetecek bana ama 15k bütçe çıkarttım o o parayada en mantıklısını arıyorum bu arkadaşın sıvı soğutması yetiyor yinede değişmek istiyor. Benim anakart wattı yetmiyor o yüzden alıyorım
İşte bu mantıkta kule tipi varken napcan dediğiniz gibi b650 almak varken neden öyle bir anakart alıyorsunuz sorusu gelir çünkü tam olarak +10k farkı bunun için vericeksiniz keza ortalama bir b650de 9800x3dyi çok rahat besleyecektir.
:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknobiyotik mi amazon mu hocam
Teknobiyotikten uzak suriyeye yakın ol o kadar diyim :D

İşte bu mantıkta kule tipi varken napcan dediğiniz gibi b650 almak varken neden öyle bir anakart alıyorsunuz sorusu gelir çünkü tam olarak +10k farkı bunun için vericeksiniz keza ortalama bir b650de 9800x3dyi çok rahat besleyecektir.
:D

Teknobiyotikten uzak suriyeye yakın ol o kadar diyim :D
Kral pcie 5 lazım gpu içi + 0 dan alıyorum anakartı bütçem çıkıyor arkadaş gibi elimdeki yetiyormen değişme gereği duymuyorum farklı mevzular

Yok be başkan ne evliliği işimiz de gücümüz de insanız
Yanlış Hatırlıyorum Demek :)

Seni Hep Kondom Konularına Etiketliyordu Forumdaki Bazı Kişiler Eskiden :kekw:

a man in a lab coat is holding up a red condom

bitfenix cube serisini asla önermiyorum. bütçen çok iyi seviyede arctic al geç direk.
Arctic Liquid freezer 3 pro beyaz aldım teknobiyotik yerine 200 TL farkla amazondan aldım gönderen amazon satan magic sanırım sorun olmaz kargo durumu nasıl acaba teslimat cuma gözüküyor ama umarım o kadar sürmez noctua H1 2 adet sipariş verdim bulunsun evde mx-6 aldım pekte iyi çıkmadı amazondan almıştım onuda 8gr

Am5 dimi hocam göremedim de bilgi olarak https://amzn.eu/d/7E190bd
Ben Örnek Olarak Attım .

Neden Önermiyorsunki ?

Arctic Liquid freezer 3 pro beyaz aldım teknobiyotik yerine 200 TL farkla amazondan aldım gönderen amazon satan magic sanırım sorun olmaz kargo durumu nasıl acaba teslimat cuma gözüküyor ama umarım o kadar sürmez noctua H1 2 adet sipariş verdim bulunsun evde mx-6 aldım pekte iyi çıkmadı amazondan almıştım onuda 8gr

Am5 dimi hocam göremedim de bilgi olarak https://amzn.eu/d/7E190bd
magic iyidir eksen bilgisayar'ın pazaryeri sayfası. problem yaşamazsın.

Ben Örnek Olarak Attım .

Neden Önermiyorsunki ?
bu v2. v1de pompa sıkıntıları vardı v2 de çözülmüş olabilir. fakat malzeme kalitesi aşırı kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri