Öneri 9800x3d işlemci için hava soğutma önerisi lazım.

Peki neden intel inteli 2016 2017 gibi tamamen bıraktım ilk pc 2012 de aldığımda pentium du sonra i5 4. Nesil den sonra bir daha tövbe ettim almaya
Ben intel kullanmıyorum zaten i7 14700kf den 9800x3d geçtim

9800x3d işlemci kullanıyorum valorant her şey açık vsync hariç min 65 ila Max 75 dereceleri görüyorum mx-6 macun kullandım. Soğutucu peerless assassin 140 White 1 adet 140 mm 1 adet 120 mm şeklinde bundan daha iyisi daha düşük sıcaklık hangi hava soğutma ile alırım? Değerler iyi mi kötü mü? Kasa yan tarafı açık.
Harbi eğer böyleyse çoğu sıvı soğutmadan daha iyi soğutuyor demek en fazla kaç gördün peki kral peerless assassin 140 ile?

Harbi eğer böyleyse çoğu sıvı soğutmadan daha iyi soğutuyor demek en fazla kaç gördün peki kral peerless assassin 140 ile?
üstad oda sıcaklığına göre valorantta bu aralar 70-75 max alıyorum. ets2 full ayarlarda 60 derece altı alıyorum fanlar normal hızda dönüyor biostan ayar çekmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peerless asassins seçme nedenim şuydu stokta frost commender yoktu olsa onu çekerdim bence bana göre en kral hava soğutma güç anlamında garanti frost commender thermalright ın oda 1 adet 140-1 adet 120 ile çalışıyor peerless ise onun evladı denebilir bir tık düşüğü

üstad oda sıcaklığına göre valorantta bu aralar 70-75 max alıyorum. ets2 full ayarlarda 60 derece altı alıyorum fanlar normal hızda dönüyor biostan ayar çekmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peerless asassins seçme nedenim şuydu stokta frost commender yoktu olsa onu çekerdim bence bana göre en kral hava soğutma güç anlamında garanti frost commender thermalright ın oda 1 adet 140-1 adet 120 ile çalışıyor peerless ise onun evladı denebilir bir tık düşüğü
Bende 9800x3dli bir yeni sistem toplamayı düşünüyorum. Sıvı soğutma sevmiyorum hava soğutma seviyorum noctua hariç piyasadaki en iyi 9800x3dyi sogutacak soğutucu frost commander mi? Aralarında ne kadar derece fark olur ki

Geri