Cryptology
80+
- Reaksiyon skoru
- 218
Güzel duruyor.
Güzel duruyor.
Benim sistem de bu nasıl bro
Kanka süper de o kablolar ne gözünü seviyim bi ayar çek oraya.Benim sistem de bu nasıl bro
Kablolara bir çözüm yok işlemci için olana psu için olana çözüm varda ya beyaz kablo alcam lianli varsa yada direk streamer kablo çekicem CPU GPU anakart için işlemci için bir çözüm aklıma gelmiyor ekran için kablo mecbur ordan Döne döne getirdimKanka süper de o kablolar ne gözünü seviyim bi ayar çek oraya.
Guzel bak bu da iyi. Guzel. 3 unuz de güzel setuplar yapmışsınız.Benim sistem de bu nasıl bro
Yarın anlatırım. Yatıyom şimdi iyi geceler.Kablolara bir çözüm yok işlemci için olana psu için olana çözüm varda ya beyaz kablo alcam lianli varsa yada direk streamer kablo çekicem CPU GPU anakart için işlemci için bir çözüm aklıma gelmiyor ekran için kablo mecbur ordan Döne döne getirdim
Bende oyle dusundum, mecbur kalmasa zaten kablolamayi böyle yapmazdı dedimKablolara bir çözüm yok işlemci için olana psu için olana çözüm varda ya beyaz kablo alcam lianli varsa yada direk streamer kablo çekicem CPU GPU anakart için işlemci için bir çözüm aklıma gelmiyor ekran için kablo mecbur ordan Döne döne getirdim
Mecbur bro ekran typc ucu kablonun arkasında usb usb pinine takmak gerekiyor anakartın uzun kablo mecbur döndürdüm sert birde hemen kıvrılmıyor pumpın da kablosu uzun mecbur yine döndürdüm yarın uğraşırım bir daha ama streamer mecbur alcam gibi siyah sırıtıyorBende oyle dusundum, mecbur kalmasa zaten kablolamayi böyle yapmazdı dedim
Bir tık goze geliyor ama genel olarak güzel, cok kafaya takılacak bir sey degilMecbur bro ekran typc ucu kablonun arkasında usb usb pinine takmak gerekiyor anakartın uzun kablo mecbur döndürdüm sert birde hemen kıvrılmıyor pumpın da kablosu uzun mecbur yine döndürdüm yarın uğraşırım bir daha ama streamer mecbur alcam gibi siyah sırıtıyor
hocam dinliyorum herkesi dinliyorum ben zaten cinebecnch testlerinide attım herkesin yorumuna açığım@fcieaksit dostum sen bu adamı dinle pişman olmazsın ne sorun varsa çözülür
Kanka işlemcinin termal limitleri var. İşlemci ne kadar serin çalışırsa, o kadar performanslı olur. Bu sonsuza gitmiyor ama yanlış anlama.hocam dinliyorum herkesi dinliyorum ben zaten cinebecnch testlerinide attım herkesin yorumuna açığım
galiba şu an ben soğutucudan kaybediyorum sadece onuda halletmeye çalışacağım sıvı soğutucu istemiyorum halen bir şekilde hava soğutmayla idare etmeye çalışacağım
bu arada undervolt yaptıktan sonra işlemci ısınabilirdi 90'a kadar undervolt yapmadan önce ısınıyordu çünkü şimdi neden ısınmadı
madem ısıdan dolayı puanım düşük çıktı onu tam anlamadım açıklayabilirseniz güzel olur
şu ana kadar yardım edip ilgilenen herkese teşekkür ederim adamsınız Allah razi
Bazi oyunlar shader compilation yaparken anlik olarak bütün çekirdeklere %100 yük bindiriyor. Yani bu tarz istisnai durumlarda olabiliyor.Oyun oynayacak adamın sıvı soğutucu almasına gerek yok.
Hiçbir zaman o testlerdeki kadar yük altına girmeyecek bir işlemciye boştaki sıcaklık değerleri düşsün diye sisteme sıvı akıntısı riski almak gereksiz.
150W dediğin hiçbir zaman oyunda olmayacak bir senaryo.
Daha bi düzenli oldu bu sefer sanki ama arka kablolama için bir şey diyemiyorum baya karışık arkası önemli değil gerçi ön kısım iyi dursundaKanka işlemcinin termal limitleri var. İşlemci ne kadar serin çalışırsa, o kadar performanslı olur. Bu sonsuza gitmiyor ama yanlış anlama.