kertenteLee
80+
- Reaksiyon skoru
- 88
Kullanacağın işlemciye bağlı. Tek CPU 8 pin power kablosu 300W'a kadar verebiliyor. ASUS ROG AURA'dan bahsediyorsanız alınabilir.ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI bu anakartı hazır amazonda taksit fırsatı varken almak istiyorum üstünde 2 tane 8 pin pcu güç girişi var , ekran kartıda gigabyte onda da 3 tane 8 pin girişi var ,internette biraz araştırdım bazıları cpu için tek kablo yeter diyor bazıları ikisini de takmak lazım diyor ama psuların çoğunda yeni tip ekran kartı güç girişi var bu yuzden 4 tane 8pin çıkış oluyor kafam iki gündür çok karışık yardımcı olabilecek var mı ne yapmalıyım hangi psuyu almalıyım?
fsp 850w psu ve rajintek cratos çok önerilmiş amazonda da yeni asus rog güç kaynağı indirimde bunlardan birini mi alayı yoksa var mı başka tavsiyeniz
Yeterlidir, özellikle 2 k takılacaksan.1080 p de zaten monitörün sınırına ulaşıyorsun her türlü.tamam hocam teşekkür ederim niyetim 9800x3d çoğunluk cs2 gta5 rdr2 fc24 oynamak ama biryandanda 9700x yeter mi diye düşünüyorum bunun için öneriniz olur mu?
İş için kullanacaksan daha iyi, soğutması çok basit. Bende James Donkey 120 mm sıvı soğutucu var. 78 üstünü görmedim. O da fanı full çalışmadığı hâlde. Ayarlasan belki 70 felan eabit tutarYeterlidir, özellikle 2 k takılacaksan.1080 p de zaten monitörün sınırına ulaşıyorsun her türlü.