9800X3D ye uygun sıvı soğutma

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322

E-ATX mesh kasam var önce 3 fan arkada 1 egzoz ve üstü mesh, 7900XTX ekran kartı, 9800X3D işlemcim var,
Bu ürünler arasında kaldım hangisini alsam iyi performans verir

Bence artıc liquid alman daha iyi olur

E-ATX mesh kasam var önce 3 fan arkada 1 egzoz ve üstü mesh, 7900XTX ekran kartı, 9800X3D işlemcim var,

Cooler Master MasterLiquid 360L, bu urunu tecrube ettim. i714700kf ile kullaniyorum. gayet yeterli. fakat Cooler Master MasterLiquid 360 tecrube etmedim. ama onun da digerlerinin altinda kalacagini dusunmuyorum. iyidir yani. arctic hakkinda da olumlu dusuncelerim var. fakat arctic radyatoru piyasadaki (senin iki urunun de dahil) diger radyatorlerden daha kalin. almadan once kasana uyuyormu diye hesaplama yapman gerekli.

Arctic yada thermalright Frozen Warframe Pro 360 mm al derim.

ben msı corelıqud I360 kullanıyorum gayet tatlı sogutuyor.

Oyun için hava ile dahi soğutuyorum o işlemciyi,
Sıvı istiyorsanız daha fazlasına para ödemeye gerek yok.

Cooler Master MasterLiquid 360L, bu urunu tecrube ettim. i714700kf ile kullaniyorum. gayet yeterli. fakat Cooler Master MasterLiquid 360 tecrube etmedim. ama onun da digerlerinin altinda kalacagini dusunmuyorum. iyidir yani. arctic hakkinda da olumlu dusuncelerim var. fakat arctic radyatoru piyasadaki (senin iki urunun de dahil) diger radyatorlerden daha kalin. almadan once kasana uyuyormu diye hesaplama yapman gerekli.
9D8C2737-A1F7-487F-AD89-492A5E242B3B.webp

Ben de daha yeni aldım. O yüzden uzay montajda denedim ama memnunum ya güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arctic yada thermalright Frozen Warframe Pro 360 mm al derim.
Cinebench 23 te 260-280 watt arası çekiyor 90derece sabit kalıyor artic 420mm de

Geri