Çözüldü✓ 9800x3D'den 9900X geçiş

Oyun oynuyoruz ama AMD aldık diye sırf oyun için almadık Kadir hocam :D
Doğrudur fakat değişim mantıklı değil, x3D işlemciler değer kaybetmiyor, ve dediğin her işin altından kalkar o işlemci.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

argümana bak. paran varsa al kardeşim. herkesin istekleri ya da öncelikleri seninkiyle aynı olacak diye bir şey yok. render oyundan ön planda olmasa neden konusunu açsın arkadaş?

performanstan dolayı olabilir mi? hibrit kullanım amacı falan. bugün bu iki amaç doğrultusunda kim intel kullanıyor söyler misin?
Render oyundan daha önde olan bir insan baştan AMD almaz zaten, kararlar sonradan değişebilir fakat bilinçsizlik. Bu durum 9950x3d ile biraz değişmeye yaklaştı fakat iş yükü isteyenlerin tercihi hala intelden yana benim gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleme:
Doğrudur fakat değişim mantıklı değil, x3D işlemciler değer kaybetmiyor, ve dediğin her işin altından kalkar o işlemci.

Render oyundan daha önde olan bir insan baştan AMD almaz zaten, kararlar sonradan değişebilir fakat bilinçsizlik. Bu durum 9950x3d ile biraz değişmeye yaklaştı fakat iş yükü isteyenlerin tercihi hala intelden yana benim gördüğüm kadarıyla.
hocam kendi ağzınla söylüyorsun. intelin tek olayı işlem yükü. amd de ise her ikisi de var. genel olarak insanlar bu yüzden amd tercih etmiyorlar mı zaten? 9800x3d başlı başına çok güzel bir işlemci zaten. oyun için biçilmiş bir kaftan. işlem gücü de gayet güzel tabi. ama 4k da pek bir fark yok maalesef. o fark 1080p de hissediliyor. arkadaş hangisine ağırlık verecekse ona göre bir şey kullanmalı. ben işlem gücünün fazla olmasını istiyorum diyorsa 4k da 9900x downgrade olmaz arkadaş için

hocam kendi ağzınla söylüyorsun. intelin tek olayı işlem yükü. amd de ise her ikisi de var. genel olarak insanlar bu yüzden amd tercih etmiyorlar mı zaten? 9800x3d başlı başına çok güzel bir işlemci zaten. oyun için biçilmiş bir kaftan. işlem gücü de gayet güzel tabi. ama 4k da pek bir fark yok maalesef. o fark 1080p de hissediliyor. arkadaş hangisine ağırlık verecekse ona göre bir şey kullanmalı. ben işlem gücünün fazla olmasını istiyorum diyorsa 4k da 9900x downgrade olmaz arkadaş için
Yemin ederim bunu demek istiyordum bende sen dedin Değerli Burak Hocam.
Başka forumlara yazdığımda resmen linç yedim 9800x3D'den 9950X işlemcisine geçilir mi ısrarla üstüne basa basa 4K ve 2K kullanıyorum diyerek belirtmeme rağmen diyelim ki 1080P kullansaydım derdim ki değmeme asla değmez ama şimdi yayın yapmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda başka video programlarında daha güzel bir editler tasarlarım ederim diye düşünüyorum.
Açıkca söylüyorum zaten heves ediyorum birde ilerleyen zamanlarda ağır işler yaparsam hazırda bulunsun istiyorum video vs diğer şeyler.
Oyunda mesela altta çok uygulama açık bile olsa 9900X CPU işlemcisi çok rahat yönetir yani kaldırır.

Ryzen 9 9900X işlemcisi sipariş verilmiştir konu kapanmıştır.
Bütün cevap veren herkese çok teşekkür ederim. :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,027
Üyeler
186,000
Son üye
Hanuslu
Geri