Neler Yeni

9k ya laptop aldık iadesi olur mu

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
Dostlar 9K ya 3500U'lu Laptop aldık kazık yedik hemde bayağı ama Elden taksit ile aldık babam kredi kartı kullanmak istemiyor şimdi ben bu laptopu 14 gün içinde iade edebilir miyim sonra bilgisayarcılara gidip taksit ile monster alabilir miyim veya bulabilir miyim

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
hele bir git iade et önce yenisine sonra bakarsın koşarak iade et hemde

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dostlar 9K ya 3500U'lu Laptop aldık kazık yedik hemde bayağı ama Elden taksit ile aldık babam kredi kartı kullanmak istemiyor şimdi ben bu laptopu 14 gün içinde iade edebilir miyim sonra bilgisayarcılara gidip taksit ile monster alabilir miyim veya bulabilir miyim
eğer mahalle pc cisinden aldıysan sanmam yapmayabilir iade ama eğer mahalleci değilse kesin iade et

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
9K 3500U ne? Koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkın var, edebilirsin.

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
Dediğim gibi, 14 gün şartsız iade hakkın var. Kabul etmezlerse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur.

Bu arada bilgisayarcıda Monster bulamazsın. Monster'ın mağazaları var, yaşadığın yerde de var mıdır bilmiyorum ama.
Evet yapabilirsin. Yapmazlarsa tüketici hakları mahkemesi var.
koşarak iade etmelisin iade et sonra o bütçede laptop veya

Anladım teşekkürler

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
istanbulda monster bayisi var bir kaç şehirde daha var heralde tam yerlerini bilmiyorum bir araştır elden taksit imkanı var mı bir sor

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Elden taksit hem de bu devirde delirmişsiniz hocam siz acilen iade edin aldığınız pcyi. Fena sıkıntıya sokabilir sizi çek senet vb. İmza atmadınız inşallah?

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Benim bildiğim elden aldığın ürünlerde ambalaj açılmış kullanılmış arızası olmayan ürün iade kabul etmiyor mağazalar(mağaza insafı varsa alır yoksa zor) ama internet aldıysan 14 gün içinde hijyen kuralı olan ürünler hariç neden göstermeksizin iade hakkın var.

Top Bottom