Çözüldü✓ A TIER 850W F/P PSU ÖNERİSİ LAZIM

Ürünün yanında şöyle bir not yazıyor hocam Türkçe'ye çeviriyorum.

"Transient response doesn’t quite make it to A tier"
Ani yük değişimlerine PSU’nun verdiği tepki. A tier olmasına engel oluyor.

Yani ekran kartı 200 W’tan aniden 350 W’a zıplarsa, PSU’nun çıkış A tier kadar stabil değilmiş. Ufak sapmaları varmış.
PSU’nun transient performansı iyi ama en üst seviye (A Tier) kadar iyi değil diyor.
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 Plus Gold Güç Kaynağı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt https://share.google/MOLAdKj2aQypamEa0

Daha geçen stok vardı arayıp sorabilirsiniz yeni stok ne zaman diye
Corsair RM850x SHIFT 850W Güç Kaynağı - Gaming.Gen.TR https://share.google/y3UQr6WkByJy7SOee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair RM850x SHIFT 850W Güç Kaynağı - Gaming.Gen.TR https://share.google/y3UQr6WkByJy7SOee
Peki bune ne diyceksiniz betalar hahahahahah

Core reactor II VE alınmamalı. VE serisinde iç bileşen kalitesini düşürdüler.

Bütçe çıkarsa buna bak.

Ayrıca enermax A tier sayılır. B değil.

Enermaxdan biraz daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B falan değil. Tierlistlerden yorum yapmayın.
Değilmi hocam birde raijinlerde sanki cool whine oluyordu yanlışmıyım

Arkadaşlar forumda (birileri) insanları özellikle bazı sitelere yönlendiriyorlar ve mağdur ediyorlar.
Bunların bilinçli bir şekilde forumları kullanarak ürünlerini sattıklarına inanıyorum.
Bende bu şekilde kullandığım ürünlerle çokta uyumlu olmayan bir PSU aldım bu şekilde.
Lütfen forum yönetiminden ricam özellikle bu kişileri tespit edip gereğini yapmalarıdır.

İkinci ricamda A Tier 850w / en az 800w bir psu önermeniz. 9070 XT ve 9800x3D'yi undervoltlu kullanıyorum.
GPU 260 TDP'de, CPU 70-75 TDP'de şuan.
Oyunlarda GPU 260'a geliyor ancak CPU 40-45w'tan fazlasını bu haliyle çekmedi.
Stress testlerinde 75w oluyor sadece.
Buna göre bir tavsiyeniz olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
Daha ucuz istersen delta var. Enermax ve raijintekden daha iyi performans gösteriyor. Sadece fan sesi fazla ve kasanın 190mm desteklemesi lazım. Ayrıca pcı-e 5.0 desteği yok.

MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 Plus Gold Güç Kaynağı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt https://share.google/MOLAdKj2aQypamEa0

A Tier görünüyor ♥ Sepete attım şimdilik.
Core reactor II VE alınmamalı. VE serisinde iç bileşen kalitesini düşürdüler.

Bütçe çıkarsa buna bak.

Bilmiyordum sitede değeri çok iyi görünüyordu. NZXT'yi de sepete attım hocam teşekkürler.

Coil whine herhangi bir psu da çıkabilir. Bu onu alınmaması gerektiği anlamına gelmez.
Dostum sen benim yazdıklarımı okumayıp mı cevap veriyorsun ben alınmaması lazım mı dedim cool whine olduğunu hatırladığımı söyledim varmıydı diye sordum

Daha ucuz istersen delta var. Enermax ve raijintekden daha iyi perrformans gösteriyor. Sadece fan sesi fazla ve kasanın 190mm desteklemesi lazım. Ayrıca pcı-e 5.0 desteği yok.

Bomba değil di mi hocam? 1000w 80+ Plat bu fiyata bilemedim şimdi :D
Ama 190mm sanırım desteklemez gibi. Lian Li lancool 217 kullanıyorum bakarım ama en son sipariş vermeden önce.

Dostum sen benim yazdıklarımı okumayıp mı cevap veriyorsun ben alınmaması lazım mı dedim cool whine olduğunu hatırladığımı söyledim varmıydı diye sordum
Tamam işte. Coil whine var diye kötü olmuyor. Onu diyorum.

Bomba değil di mi hocam? 1000w 80+ Plat bu fiyata bilemedim şimdi :D
Ama 190mm sanırım desteklemez gibi. Lian Li lancool 217 kullanıyorum bakarım ama en son sipariş vermeden önce.
Hayır kötü değil. Regulasyonda ve ripple değerlerinde enermax ve raijintekden daha başarılı.

Tamam işte. Coil whine var diye kötü olmuyor. Onu diyorum.

Hayır kötü değil. Regulasyonda ve ripple değerlerinde enermax ve raijintekden daha başarılı.

Tamamdır CW dediğiniz gibi herhangi bir üründe de olabilir umarım olmaz. 190mm desteklerse bakacağım, onu da aldım listeye şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,635
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri