A1 ehliyet alma süreci ve fiyatlandırma hakkında

Sansar Salvo

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,122
Dostlar A1 ehliyeti alacağım öncelikle kurs vs. Almak istemiyorum zaten çocukluktan beri motor becerim var toplam 5 saatlik kursa 15.000tk vermek istemiyorum.

Öncelikle ehliyete başvurmak için ne yollardan gitmeliyim ne yapmalıyım

Kurs ücreti gibi şeyler vermeyip en ucuz yollu ehliyeti nasıl, hangi yollardan alabilirim

Teşekkürler

Ve alan arkadaşlar varsa kendi süreçleri ve ödedikleri fiyat hakkında bilgi verirse çok işime yarar, teşekkürler.

Ehliyet kursuna yazılmadan nasıl ehliyet almayı düşünüyorsunuz ?

Ehliyet kursuna yazılmadan nasıl ehliyet almayı düşünüyorsunuz ?
Kurs almadan direksiyon sınavından geçmek mümkün değilmi sanırım böyle bir mesele vardı, eğer öyleyse ehliyetsiz gezeceğiz. Toplam saati ucu ucuna 5 saat olan ve içinde zerre bir şey öğrenmediğimiz kursa 15.000tl vermek saçmalık. Sadece kurs o kadarsa toplami ne kadardır acaba.

Kursa yazılmadan alamazsın anca tanıdık bi kurs vb bulursan ben derse gelmicem indirim yapın dersen belki biraz yaparlar ama seni ders aldı göstermek zorundalar o yüzden her kurs bunu kabul etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurs almadan direksiyon sınavından geçmek mümkün değilmi sanırım böyle bir mesele vardı, eğer öyleyse ehliyetsiz gezeceğiz. Toplam saati ucu ucuna 5 saat olan ve içinde zerre bir şey öğrenmediğimiz kursa 15.000tl vermek saçmalık. Sadece kurs o kadarsa toplami ne kadardır acaba.
Nasıl 15000 biz yeni sorduk arkadaşa a2 10 bin dediler

Kurslar belirlenen standart fiyata uymayabiliyorlar gidip konuşun anlaşın.

Kursa yazılmadan alamazsın anca tanıdık bi kurs vb bulursan ben derse gelmicem indirim yapın dersen belki biraz yaparlar ama seni ders aldı göstermek zorundalar o yüzden her kurs bunu kabul etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl 15000 biz yeni sorduk arkadaşa a2 10 bin dediler
A2 daha ucuz hocam A1 en pahalı ehliyet şuanda.

a1 ne kadar bende almayı düşünüyorumda

Hocam A1 almak yerine motoru kendi üstünüze alırsanız, 1 ehliyetsizlik cezası ehliyette daha ucuz durumda.
Olay ceza değil. Allah göstermesin birine çarptınız %100 hatalı karşı taraf olsa bile ehliyetiniz olmadığı için sizin de başınız yanıyor.

Olay ceza değil. Allah göstermesin birine çarptınız %100 hatalı karşı taraf olsa bile ehliyetiniz olmadığı için sizin de başınız yanıyor.
O mesela artık yok, ehliyetsizlik cezasını ödediğiniz zamandan itibaren o kaza olayında ehliyetli olarak gibi sayılıyorsunuz, ve eğer misal veriyorum %100 hatalı karşı taraf ise bütün masrafları karşılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,665
Üyeler
174,907
Son üye
Hırpo
Geri