Golf 4 R32
80+ Silver
Yılbaşından sonra her şeyiyle ehliyeti almak kaç tl oluyor?
Bende direkt b al. Seçimden sonra b sınıfı a1 sürebilecek deniyordu fake haber değilse tabii. 18 Yaş Altı isen bilgim yok.Yılbaşından sonra her şeyiyle ehliyeti almak kaç TL oluyor?
+1Bende direkt b al. Seçimden sonra b sınıfı a1 sürebilecek deniyordu fake haber değilse tabii. 18 Yaş Altı isen bilgim yok.
Yaşım yetmiyorBende direkt b al. Seçimden sonra b sınıfı a1 sürebilecek deniyordu fake haber değilse tabii. 18 Yaş Altı isen bilgim yok.
Hocam kaç yaşındasınız bilmiyorum ancak benimde yaşım tutmuyor tutana kadar bekleyeceğim ben isterseniz bi süre kaçak kullanabilirsiniz benim arkadaşlar öyle yapıyorYılbaşından sonra her şeyiyle ehliyeti almak kaç TL oluyor?
Benim içim rahat etmez öyle. Her saniye etrafa mı bakıcam polis var mı vs. Cezası da büyük ayrıca. 17 olucam 2 ay sonra.Hocam kaç yaşındasınız bilmiyorum ancak benimde yaşım tutmuyor tutana kadar bekleyeceğim ben isterseniz bi süre kaçak kullanabilirsiniz benim arkadaşlar öyle yapıyor
ben istersem başvururumda işte hep motor yok hemde para bizim arkadaştan arada sırada alıyorum küçük yerde olduğumdanda çok polis yokBenim içim rahat etmez öyle. Her saniye etrafa mı bakıcam polis var mı vs. Cezası da büyük ayrıca. 17 olucam 2 ay sonra.
1600 tl galiba harç vakıf değerli kağıt ile kurs fiyatıda bi 3 4 bin olsa 5 bin tl ile çıkarsınız işin içindenO değilde ben fiyat sordum siz ehliyet almayın vs. dediniz.
A1 ehliyet ile 250 cbr kullanıyorum kaçmak zevkliBenim içim rahat etmez öyle. Her saniye etrafa mı bakıcam polis var mı vs. Cezası da büyük ayrıca. 17 olucam 2 ay sonra.
onun keyfi bi ayrıdırA1 ehliyet ile 250 cbr kullanıyorum kaçmak zevkli
Çok zevkli egzoz da var yakalanirsam en az 9 bin lira hem ses desibeli hemde ehliyet yetmiyoronun keyfi bi ayrıdır arkadaşın arkasında arkadaşta yapıyo onu