5 aralıkta 18 yaşıma girdim ve artık ehliyet alabiliyorum. Fakat ben araba değil de motor ehliyeti almak istiyorum. Çünkü yakın bir zamanda motor satın alma ihtimalim araba almamdan daha yüksek.
A1 alacam ve kurs ücretleri ne kadar?
Nasıl bir süreç beni bekliyor ?
Zor bir sınav mı ?
Yılbaşından sonra fiyatlar artacak. Sizce şu ay içinde hemen halletmeli miyim ?
18 isen a2 al. Ben 16 yaşındayım Martta 17 olucam. A1 e yazıldım.Elektroniği geçtim Direksiyon kurslarının başlamısını bekliyorum.Bu haftaiçi yazıl.Dönem dönem oluyor çünkü ve ben ekim sonu-kasım başı gibi yazıldım.Daha Kurs başlamadı,En azından bu ay elektronik sınav ve kurs ücretini fazla olmadan ödersin sadece Yılbaşından sonra harç ücretini zamlı ödersin o kadar.
Öyle maalesef
Diyarbakır'da olunca talep durumu nasıl bilmiyorum belki boş kontenjan vardır
Yarın boşsan PTT açıldığı gibi git sıra al o arada sürücü kurslarını ara bu ay için kontenjan var mı diye öğren hem sıra da ilerlemiş olur baktın sonraki ay diyorsa sıra az kaldıysa e devlet şifreni al sonraki ay uğraşmamış olursun sıra çoksada sana kalmış
Fiyatlar konusunda şehirden şehire değişiyor
Diyarbakır'da olunca diğer şehirler göre daha uygun olacağını düşünüyorum
18 isen a2 al. Ben 16 yaşındayım Martta 17 olucam. A1 e yazıldım.Elektroniği geçtim Direksiyon kurslarının başlamısını bekliyorum.Bu haftaiçi yazıl.Dönem dönem oluyor çünkü ve ben ekim sonu-kasım başı gibi yazıldım.Daha Kurs başlamadı,En azından bu ay elektronik sınav ve kurs ücretini fazla olmadan ödersin sadece Yılbaşından sonra harç ücretini zamlı ödersin o kadar.
Aslında güzel fikir haa. Öyle yapacaklarını bilmiyodum. Bence ben öyle yapim. Zararından neresinden dönersem iyidir.
İlk işi bir E -devlet şifresi almak PTT'den
Öyle maalesef
Diyarbakır'da olunca talep durumu nasıl bilmiyorum belki boş kontenjan vardır
Yarın boşsan PTT açıldığı gibi git sıra al o arada sürücü kurslarını ara bu ay için kontenjan var mı diye öğren hem sıra da ilerlemiş olur baktın sonraki ay diyorsa sıra az kaldıysa e devlet şifreni al sonraki ay uğraşmamış olursun sıra çoksada sana kalmış
Fiyatlar konusunda şehirden şehire değişiyor
Diyarbakır'da olunca diğer şehirler göre daha uygun olacağını düşünüyorum
Yazılı sınav derken neyi kastetdiğinizi anlamadım teorik sınav ve Direksiyon sınavı var
Yatırmak için teoriğe girmek şart mı bende bu ayın sonunda gireceğim de harç erken yatırabiliyorsak ne güzel
Erken yatırırsak geçemezsek bir daha mı harç yaptıracağız
Aslında güzel fikir haa. Öyle yapacaklarını bilmiyodum. Bence ben öyle yapim. Zararından neresinden dönersem iyidir.
İlk işi bir E -devlet şifresi almak PTT'den