Neler Yeni

A101- Toplama Pc Alev alev🔥🔥

Valo canavarı

Sence herkes bu forumdaki kadar bilgili mi ?
O yüzden satışı çok rahat olucaktır
Konu açma değeri bile yok, bir de attığın başlığa bak, bilerek yaptıysan yazıklar olsun, bilmeden yaptıysan da neden sistem hakkında görüşler almak yerine mükemmel sistemler, mükemmel indirimler varmış gibi lanse ediyorsun?

Konu açma değeri bile yok, bir de attığın başlığa bak, bilerek yaptıysan yazıklar olsun, bilmeden yaptıysan da neden sistem hakkında görüşler almak yerine mükemmel sistemler, mükemmel indirimler varmış gibi lanse ediyorsun?
Sence bu kadar insanın olduğu şeyi indirim gibi lanse eder miyim ? Sarkastik bir konu başlığıydı zaten her şeyi bu kadar ciddiye alma

Satıcı A-101 ve peşin fiyatına 6 taksit olcağı için çoğu markalı hazır sistemlerden daha fazla satacak sistem çıkarmışlar.
Küçükken bende bunlar için ağlıyordum para olmadığı için anlamıyorduk arkadaşlarım almıştı şoktan falan tam hatırlamıyorum iyikide almamisim sunu görünce harbi alanlara üzülüyorum

hep 3050 kartlı sistemim olsun istemiştim faturası a101 hemde kacıramamak lazım.

şimdi burada millet dalga geciyor ama kapış kapış satılır. kimse bu forumdakiler gibi üst düzey donanım bilgisine sahip değil.

ahmet: asus var knk 8 gb kanka gta5 babama aldırıcamm

gta 5 açarmı? rgb li falan çok güzel(!)

Geri