Neler Yeni

ABDULLAH HACIGÜL: "ÇILDIRMAK ÜZEREYİM!"

heraishere

80+ Bronze
Valla kira denetimi gibi devletin e ticaret sitelerinide denetlemeli .

Bide mümkünse abdullah abe ürün övmesin. 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistemi alıp sarı siteye koyuyorlar bu al sat değil qahpelik.
Bence bunun "qahpelik" ile âlakasi yok. Adam ister al sat yapar , ister kendi kullanir. Parasini vermis sonucta. Sende ver al sat yap o halde.

heraishere

80+ Bronze
Bu düşünce yapısı yüzünden bu insanlar bunu yapmaya yüz buluyor zaten...
Adamın parası var almış satıyor neyi zorunuza gidiyor anlamıyorum. Saçma bir düşünce yapısını destekliyorsunuz. Sistem piyasa değerinin altında satılıyor adam alır piyasa değerine göre de fiyatlandırma yapar.

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Efe çiçek
maks satış fiyatı sınırı gibi bişi koyulmalı

Aykut D.

80+ Gold
Bence bunun "qahpelik" ile âlakasi yok. Adam ister al sat yapar , ister kendi kullanir. Parasini vermis sonucta. Sende ver al sat yap o halde.
Bu düşünce yapısı yüzünden bu insanlar bunu yapmaya yüz buluyor zaten...
Yapıyorsunda gocunuyorsun demek. Adam insanlar uygun fiyattan pc sahibi olması için uğraşırken senin onu alıp 3 4k üzerine koymak qahpelik oluyor ticaret değil yaptığınız .

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
işte bu yüzden 6 sene önceki 60/65k lık araba 750k oldu

sana 100tl satıyorum 1k ya ! mantıklı bulduğun bu

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Bunun mantıklı olduğunu düsün adam ister al sat yapar diyen beyni henüz gelışmemiş varlıklar sorun her ikisininde olması gereken fiyatının üstünde olması gereken tahmin edin niye?

heraishere

80+ Bronze
işte bu yüzden 6 sene önceki 60/65k lık araba 750k oldu

sana 100tl satıyorum 1k ya ! mantıklı bulduğun bu
Artan enflasyonun farkında değilsiniz sanırsam. 6 sene önceki kuru , enflasyonu hesaba katıca anlıyorsun neden o kadar fiyatın arttığını.
Yapıyorsunda gocunuyorsun demek. Adam insanlar uygun fiyattan pc sahibi olması için uğraşırken senin onu alıp 3 4k üzerine koymak qahpelik oluyor ticaret değil yaptığınız .
Dostum bu indirimi yapan adam seni beni düşünmüyor. Firma markasini daha cok tanitmak ve eline toplu para gecmesi maksadiyla yapiyoe bu durumu. Madem al sata bu kadar karsisiniz burada "qahpe" dediginiz kisi al satci değıl, önerilen satış fiyatının üstünde urun fiyatı belirleyip sonra sözde indirimle size önerilen satış fiyatından satıyorlar. Burada suçlanacak bir kisi(-ler) var ise bu da firmalardır.

Ticaret dediğimiz olay zaten al satcinin yaptığıdır. Kişinin bunu yapması bana göre gayet etik bir durum.

Ve burada esil eleştirmeniz gereken önerilen satış fiyatı 500 dolar olan bir kartın neden daha pahalıya satildigidir.

İşinize gelmeyen her turlu durumu gelipte soylenmemesi gereken  kelimeler ile ifâde etmek mantıksız. Bir çoğumuzun babası , kardeşi veya amcası da ticaret yapıyor. Söylemlerinizi ve elestrinizi saygı kuralları çerçevesinde gerçekleştirmeye özen göstermemizi öneririm. 😊

Bunun mantıklı olduğunu düsün adam ister al sat yapar diyen beyni henüz gelışmemiş varlıklar sorun her ikisininde olması gereken fiyatının üstünde olması gereken tahmin edin niye?
Evet , her ikiside piyasa fiyatının üstüne satıyor. Ben buna katiyen katılmıyorum aksine eleştiriyorum. Bir kişinin al sat yapması sizi ne kadar ilgilendirir bunu anlayamıyorum. "beyni gelişmemiş varlik" demeniz yanlış. Eleştirinizi doğru hitaplarla yapmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom