Adamın parası var almış satıyor neyi zorunuza gidiyor anlamıyorum. Saçma bir düşünce yapısını destekliyorsunuz. Sistem piyasa değerinin altında satılıyor adam alır piyasa değerine göre de fiyatlandırma yapar.
Yapıyorsunda gocunuyorsun demek. Adam insanlar uygun fiyattan pc sahibi olması için uğraşırken senin onu alıp 3 4k üzerine koymak qahpelik oluyor ticaret değil yaptığınız .
Bunun mantıklı olduğunu düsün adam ister al sat yapar diyen beyni henüz gelışmemiş varlıklar sorun her ikisininde olması gereken fiyatının üstünde olması gereken tahmin edin niye?
Yapıyorsunda gocunuyorsun demek. Adam insanlar uygun fiyattan pc sahibi olması için uğraşırken senin onu alıp 3 4k üzerine koymak qahpelik oluyor ticaret değil yaptığınız .
Dostum bu indirimi yapan adam seni beni düşünmüyor. Firma markasini daha cok tanitmak ve eline toplu para gecmesi maksadiyla yapiyoe bu durumu. Madem al sata bu kadar karsisiniz burada "qahpe" dediginiz kisi al satci değıl, önerilen satış fiyatının üstünde urun fiyatı belirleyip sonra sözde indirimle size önerilen satış fiyatından satıyorlar. Burada suçlanacak bir kisi(-ler) var ise bu da firmalardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ticaret dediğimiz olay zaten al satcinin yaptığıdır. Kişinin bunu yapması bana göre gayet etik bir durum.
Ve burada esil eleştirmeniz gereken önerilen satış fiyatı 500 dolar olan bir kartın neden daha pahalıya satildigidir.
İşinize gelmeyen her turlu durumu gelipte soylenmemesi gereken kelimeler ile ifâde etmek mantıksız. Bir çoğumuzun babası , kardeşi veya amcası da ticaret yapıyor. Söylemlerinizi ve elestrinizi saygı kuralları çerçevesinde gerçekleştirmeye özen göstermemizi öneririm.
Bunun mantıklı olduğunu düsün adam ister al sat yapar diyen beyni henüz gelışmemiş varlıklar sorun her ikisininde olması gereken fiyatının üstünde olması gereken tahmin edin niye?
Evet , her ikiside piyasa fiyatının üstüne satıyor. Ben buna katiyen katılmıyorum aksine eleştiriyorum. Bir kişinin al sat yapması sizi ne kadar ilgilendirir bunu anlayamıyorum. "beyni gelişmemiş varlik" demeniz yanlış. Eleştirinizi doğru hitaplarla yapmanızı tavsiye ederim.