Neler Yeni

Yardım Abdullah Hacıgül hangi telefonu kullanıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ytsayanora
Merhaba arkadaşlar, Abdullah abi iPhone 12 Mini kullanıyor diye biliyorum fakat bunun yanında 1 tane daha cihaz kullanıyor sanırım, diğer kullandığı cihaz S23 mü ve neden 2 telefon kullanıyor bir bilginiz var mı teşekkürler iyi günler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Faruk Acar
Ne dertler var ya

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hayattaki en büyük derdim bu olsun isterdim

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
Merhaba arkadaşlar, Abdullah abi iPhone 12 Mini kullanıyor diye biliyorum fakat bunun yanında 1 tane daha cihaz kullanıyor sanırım, diğer kullandığı cihaz S23 mü ve neden 2 telefon kullanıyor bir bilginiz var mı teşekkürler iyi günler.
2 yenge vardır, o yüzden hangisiyle buluşuyorsa ona göre o telefonla gidiyor buluşmaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ytsayanora
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şahin doğan

80+ Platinum
Merak ettim sormak istedim bu gereksiz hal hareketler neden? ne gereksiz insanlarsınız hala üzerinizden ergenliğinizi atamamışsınız yazık. :D
iPhone 14 Pro ile Xiaomi Mi 10'du galiba.

majorw0w

80+ Silver
Forumdaki ilk konun bu mu :S

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ytsayanora
Forumdaki ilk konun bu mu :S
Profilime girmen çok zor olmasa gerek? bu tarz bi konu açmışım fakat cevap bile gelmemiş??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Profilime girmen çok zor olmasa gerek? bu tarz bi konu açmışım fakat cevap bile gelmemiş??
ve sistemi topladım bi arkadaşımdan yardım alarak gerek kalmadı artık, 3 ay geçti konunun üzerinden zaten :D

ve konuyu açmamın sebebi bende iPhone kullanıyorum fakat yanına birde Android cihaz almak istiyorum, iPhone ne kadar iyi olsada bataryası yeterli gelmemeye başladı, yanımda powerbank taşımak yerine S23 alıp bunada hat takmak daha mantıklı geldi, Abdullah abide bu amaçla mı kullanıyor batarya yetmemesi sebebiyle mi diye düşündüm bundan dolayı sormak istedim.

Son düzenleme:

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merak ettim sormak istedim bu gereksiz hal hareketler neden? ne gereksiz insanlarsınız hala üzerinizden ergenliğinizi atamamışsınız yazık. :D

.
Gereksiz sorular ve boş meraklar peşinde koşma, saçma hakaretin ile kimin ergenliğini üzerinden atamadığını tescillemiş oldun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,002
Üyeler
164,942
Son üye
Kaçan Messi
Top Bottom