🔥İndirim Acer EAK810 TKL Membran Kkavye 519 TL

Yeni hesap açana SELAM150 kodu veriliyor

yeni numara istiyordur o herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce faydalanan yeni hesap açsa da faydanalamıyor sanırım yenı no olmadan
Numarayı başka hesap açıp taşırsan oluyor. Ben öyle yapmıştım

İnsanın alası geliyor :)

Videoya tıklayıp timeline da rastgele bir yere tıkladım birde ne duyayım
Arkadaş ürünü övecem diye öyle bir şey demiş ki yüzüm bembeyaz kesildi
''Oyuncu ekipmanlarında klavyenin bir önemi yok, çok bütçe ayırmanıza gerek yok''
CS, Valorant gibi online FPS oyunlarında Movement dediğimiz şeyi tek başına değiştiriyor... pekte bir önemi olmasaydı millet koştura koştura manyetik switch almazdı herhalde ki ilk çıktığı dönemde Wooting klavyeler ''Hileli'' klavye olarak tanıtıldı ki gerçekten hile derecesinde avantaj sağlıyordu.

Klavyeye gelecek olursak da 500TL'ye gayet okey hatta güzel özellikleri de var. Küçük bir klavye olmasına rağmen büyük enter tuşu, gene küçük bir klavye olmasına rağmen Caps gibi özelliklerin açık kapalı olduğunu belirten aydınlatma, Windows tuşu kitleme gibi gibi minik güzel detayları var, renkli güzel keycapsler koyulmuş ki 500TL'ye masaya oldukça şıklık katar.
Switch, mekanik gibi takıntılarınız yoksa (ki olsa da bu bütçede imkansız diyebiliriz) membran bir klavye neden alınmasın ki? fiyat oldukça iyi. Mekanik klavyeler gibi çift basma problemlerinin de olmayacağını hesaba katarsak oldukça güzel bir klavye gibi duruyor
Elimdeki klavye bozulursa evde yedek bir klavye olsun derseniz bile yedek klavyelik görevini çok güzel yerine getirir bence.

%60 sessiz klavye arayanlar için ideal

membran almaya değmez geçen sene 500 e temudan f75 alınıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,407
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri