Yardım Acer extensa kullananlar bir bakabilir mi ?

Zor girmesi normal. Sıfır cihaz öyle olur. Zorlamak yerine sağ sol yapa yapa takabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ilk cihazımda mouse dongle ı takmıştım uğraşa uğraşa, Servise gönderirken çıkartamamıştım. Nerdeyse kaynamıştı :D Çok sıkıydı.
Doğrudur da benimki biraz farklı. Dediğin gibi sağ sol yaparak deniyorum zorlarsam kırılcak gibi ya dongle bozulcak ya usb port gibi hissiyat veriyor girmiyor içine. Açıkçası şuan için memnunum cihazdan da bütün usb portlarını sorunsuz kullanmam gerek.

Diğer 2 porta tık diye giriyor sağdaki port aşırı zorluyor.

Kasa ile usb yeri mi kesişmiyor ?
Bekle fotoğraf atayım. Kesişiyor ama enteresan bir şekilde girmiyor. Portun dış metal kasası sanki dar gibi. Benim farenin dongle ını sokmayı denedim biraz zorladım dongle ın metal kısımları çizildi.

Kasa ile usb yeri mi kesişmiyor ?

Ekler

• IMG_20220906_204202_1.jpg
    IMG_20220906_204202_1.jpg
    655.7 KB · Hit: 31
1662486306668.png

şuradaki pinleri bi şeyle bastır, sonra tekrar dene.

Alıntıyı görüntüle

şuradaki pinleri bi şeyle bastır, sonra tekrar dene.
Yaptım şuan zorlayarak da olsa giriyor ama çıkarması çok zor ve usb nin metal kısmını çiziyor. Çizilmesinden yana sıkıntı yok da dongle ı soktum arkası kısa ya çıkarırken dongle kırılıyordu az kalsın.

Yaptım şuan zorlayarak da olsa giriyor ama çıkarması çok zor ve usb nin metal kısmını çiziyor. Çizilmesinden yana sıkıntı yok da dongle ı soktum arkası kısa ya çıkarırken dongle kırılıyordu az kalsın.
Tak kalsın, dert değil ufacık parça.

ışık sızması diye buna denmiyor mu zaten
Hayır.

Slikon klavye koruyucu sıkıntı çıkarırmı hocam
Yani fazla kalınsa dediğim gibi menteşeyi kırabilir.

Kağıt havlu koymayı düşünüyorum hocam olur mu ?
Olur olur idareten konulabilir. Sonra estetik bir şeye geçebilirsiniz.

Hayır.

Yani fazla kalınsa dediğim gibi menteşeyi kırabilir.

Olur olur idareten konulabilir. Sonra estetik bir şeye geçebilirsiniz.
Var mı önerebileceğiniz bir bez tarzı bir şey, laptop ile gelen slikon tarzı bişeydi bende attım :/

Şu FN ile F tuşlarındaki özel kısayollar çok canımı sıktı. FN tuşuna basılı tutarak değil de direk FN tuşu açıkmış gibi özel kısayollar aktif F1 F2 falan kullanmak istediğimde FN tuşuna basılı tutarak basmak gerekiyor. Bunu nasıl hallederiz hep beraber bir çözüm bulmaya çalışalım.

Geri