Yardım ACER KG242YM3 MONITOR SCREEN FLICKERING VE GHOST SIKINTISI

Cuoleso

80+
Reaksiyon skoru
0
monitör sorunu.PNG
Merhabalar,
Bu monitor'ü 3 ay önce N11 üzerinden Teknorya'dan satın aldım. monitor 2 ay çok iyi gitti fakat en son 1 ay önce LoL atarken bi anda gece panelde sorun çıktı gibi oldu baya ekran gitti ses geliyordu hoparlörlerinden fakat ekran gitti. bende dedim 'acaba gpu çıkışlarında mı sorun var?' fakat monitor'ün hemen üstünde tv var ve aynı HDMI girişine takmama rağmen cayır cayır çalışıyor. demek ki sorun monitor'de. baya araştırdım ama sonuç yok ve garantiye gönderin dediler bende sistemden sürekli belge düzenleyen birisiyim işim gereği. 1 ay gibi bir süre ve sonunda olup olmayacağı,iade edilirse iade süresi derken 2 aylık bir süre benim için gerçekten çok uzun süre. o yüzden çözümü bilen arkadaşlardan yardımları bekliyorum.
NOT:Pc'yi her kapattığımda arkada ki HDMI kablosunu çıkartıyorum ve sistem açıldıktan sonra geri takıyorum ancak o şekilde monitor geliyor. ama eğer monitor'e giden güç anlık olarak durursa veya Ekran kartı ayarlarından ekranla ilgili herhangi bişeyle oynamak zorunda kalırsam ve ekran kapanırsa tekrar fotoğrafta görünen sorun gibi oluyor. yani ekranın bi anlık kapanması veya ayarlarıyla uygulanması sorunu tekrar yaşatıyor.
NOT-2:Fotoğrafta göründüğü gibi olduğu takdirde arkada ki monitor ayarlarını yaptığımız joystick ve diğer tuşlara basmam bi etki etmiyor yani ayarlar arayüzü görünmüyor.

Geri