Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 142
meslek bilişimde 3 tane sorumluluk vardı 10. sınıfta kaldığım için meseme geçtim şimdi açık liseye geçiş yapacam o meslek dersindeki sorumluluklar gelirmi
hocam peki yardım ederlermi yani ben 10. sınıfta pazarlama bölümündeyken bilişim bölümüne geçirdler ve 9. sınıftaki bilişim dersleride sorumluluk olarak geldi zaten o senede sınıfta kaldım çıraklığa geçtim şimdide açığa geçecem işteevet devam ediyor
Benim ark gitti açığa geçti ilkinde geçirmeselerde ikincisinde geçiriyolar bela olma diye.hocam peki yardım ederlermi yani ben 10. sınıfta pazarlama bölümündeyken bilişim bölümüne geçirdler ve 9. sınıftaki bilişim dersleride sorumluluk olarak geldi zaten o senede sınıfta kaldım çıraklığa geçtim şimdide açığa geçecem işte
Peki bu sorumluluklarında tarihi oluyor sanırımBenim ark gitti açığa geçti ilkinde geçirmeselerde ikincisinde geçiriyolar bela olma diye.
Normal ders gibi kitap al diyorlar (alma bence) sonra çalışıp sınava giriyorsun sadece. Devamında da geçtin kaldın muhabbeti ama geçirmek zorundalar bir yerden sonra geçti olarak sayıyorlar girmesen bile.Peki bu sorumluluklarında tarihi oluyor sanırım
teşekkürler hocam bilginiz için bide bu açık liseye kayıt muhabbeti var şimdi ben 1 sene kaldım düz okulda ve bu çıraklığa da 2. kere geçiş yaptığım için düz liseyede dönüş yok bi 2022 de geçmiştim çıraklığa bide şimdi geçtim mecbur geçirirler herhalde açığaNormal ders gibi kitap al diyorlar (alma bence) sonra çalışıp sınava giriyorsun sadece. Devamında da geçtin kaldın muhabbeti ama geçirmek zorundalar bir yerden sonra geçti olarak sayıyorlar girmesen bile.
Zorundalar liseye kadar eğitim zorunluteşekkürler hocam bilginiz için bide bu açık liseye kayıt muhabbeti var şimdi ben 1 sene kaldım düz okulda ve bu çıraklığa da 2. kere geçiş yaptığım için düz liseyede dönüş yok bi 2022 de geçmiştim çıraklığa bide şimdi geçtim mecbur geçirirler herhalde açığa
bir de bunlar çıraklığa devam et deme gibi bi şeyleri yok değil mi zaten şuan iş yerim bile yok kayıtlıyım sadece orayaZorundalar liseye kadar eğitim zorunlu
Ona kesin bir şey diyemem hocalarına bağlı oluyor geneldebir de bunlar çıraklığa devam et deme gibi bi şeyleri yok değil mi zaten şuan iş yerim bile yok kayıtlıyım sadece oraya
açığa geçince kayıtta silinir zaten babam izin verdikten sonra kimse zorlada gönderemez mecbur kayıt yaparlar benceOna kesin bir şey diyemem hocalarına bağlı oluyor genelde
Rica ederimaçığa geçince kayıtta silinir zaten babam izin verdikten sonra kimse zorlada gönderemez mecbur kayıt yaparlar bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımınız için teşekkür ler hocam