Neler Yeni

Açık lise geçince meslek dersindeki sorumluluklar gidermi

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
msbsb
meslek bilişimde 3 tane sorumluluk vardı 10. sınıfta kaldığım için meseme geçtim şimdi açık liseye geçiş yapacam o meslek dersindeki sorumluluklar gelirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
evet devam ediyor

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
msbsb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet devam ediyor
hocam peki yardım ederlermi yani ben 10. sınıfta pazarlama bölümündeyken bilişim bölümüne geçirdler ve 9. sınıftaki bilişim dersleride sorumluluk olarak geldi zaten o senede sınıfta kaldım çıraklığa geçtim şimdide açığa geçecem işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
hocam peki yardım ederlermi yani ben 10. sınıfta pazarlama bölümündeyken bilişim bölümüne geçirdler ve 9. sınıftaki bilişim dersleride sorumluluk olarak geldi zaten o senede sınıfta kaldım çıraklığa geçtim şimdide açığa geçecem işte
Benim ark gitti açığa geçti ilkinde geçirmeselerde ikincisinde geçiriyolar bela olma diye.

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
msbsb
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Peki bu sorumluluklarında tarihi oluyor sanırım
Normal ders gibi kitap al diyorlar (alma bence) sonra çalışıp sınava giriyorsun sadece. Devamında da geçtin kaldın muhabbeti ama geçirmek zorundalar bir yerden sonra geçti olarak sayıyorlar girmesen bile.

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
msbsb
Normal ders gibi kitap al diyorlar (alma bence) sonra çalışıp sınava giriyorsun sadece. Devamında da geçtin kaldın muhabbeti ama geçirmek zorundalar bir yerden sonra geçti olarak sayıyorlar girmesen bile.
teşekkürler hocam bilginiz için bide bu açık liseye kayıt muhabbeti var şimdi ben 1 sene kaldım düz okulda ve bu çıraklığa da 2. kere geçiş yaptığım için düz liseyede dönüş yok bi 2022 de geçmiştim çıraklığa bide şimdi geçtim mecbur geçirirler herhalde açığa

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
teşekkürler hocam bilginiz için bide bu açık liseye kayıt muhabbeti var şimdi ben 1 sene kaldım düz okulda ve bu çıraklığa da 2. kere geçiş yaptığım için düz liseyede dönüş yok bi 2022 de geçmiştim çıraklığa bide şimdi geçtim mecbur geçirirler herhalde açığa
Zorundalar liseye kadar eğitim zorunlu

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
msbsb
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
bir de bunlar çıraklığa devam et deme gibi bi şeyleri yok değil mi zaten şuan iş yerim bile yok kayıtlıyım sadece oraya
Ona kesin bir şey diyemem hocalarına bağlı oluyor genelde

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
msbsb
Ona kesin bir şey diyemem hocalarına bağlı oluyor genelde
açığa geçince kayıtta silinir zaten babam izin verdikten sonra kimse zorlada gönderemez mecbur kayıt yaparlar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımınız için teşekkür ler hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
açığa geçince kayıtta silinir zaten babam izin verdikten sonra kimse zorlada gönderemez mecbur kayıt yaparlar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımınız için teşekkür ler hocam
Rica ederim

Top Bottom