byavuz10 80+ Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 386 17 Kasım 2024 #1 ben telefonu satmadan önce ıtunes te yedeklemiştim şimdi o yedeği geri yüklemek için sadece apple cihazı mı olması lazım ve bu yedekler bilgisayarda nerede bilgisayarı satmadan önce onları almam gerekiyor nasıl yapabilirim
ben telefonu satmadan önce ıtunes te yedeklemiştim şimdi o yedeği geri yüklemek için sadece apple cihazı mı olması lazım ve bu yedekler bilgisayarda nerede bilgisayarı satmadan önce onları almam gerekiyor nasıl yapabilirim
AntremanKoçuMünir 80+ Silver Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 2,018 Dahası Reaksiyon skoru 1,129 İsim Ali 17 Kasım 2024 #2 Evet sadece Apple iPhone ve yedek aldığın cihazın sürümüde veya üstünde olmalı... Örnek olarak atıyorum 12.01 sürümde yedek aldıysanız başka bir iPhone cihaz alıp yedek atarken 12.01 veya üstü olursa sorunsuz atabilirsiniz.
Evet sadece Apple iPhone ve yedek aldığın cihazın sürümüde veya üstünde olmalı... Örnek olarak atıyorum 12.01 sürümde yedek aldıysanız başka bir iPhone cihaz alıp yedek atarken 12.01 veya üstü olursa sorunsuz atabilirsiniz.