CaptainSpark
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 112
- İsim
- özgür kaplan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
vbios atılmıştır yani yazılım. kart'ın orjinal yazılımını bulacaksın ve amd ati flash ile yazacaksın orjinali
AMDVBFlash / ATI ATIFlash 5.0.567 Download
AMD AMDVBFlash is used to flash the graphics card BIOS. The version released by ATI was called ATIFlash or just WinFlash. It supports all AMD Radeowww.techpowerup.com
kartın biosuna burdan ulaşabilirsin
TechPowerUp
Extensive repository of graphics card BIOS image files. Our database covers submissions categorized by GPU vendor, type, and board partner variant.www.techpowerup.com
yapacağın işlemin garantisi yok kuzenının yedek alması lazımdı. ama bi ihtimal çalışacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak işletim sistemi olarak hiveOS kurup panel üstünden de bios'u yazdırabilirsin. bunun işin hiveos'u boot etmen lazım pc'den bu da ayrı bir taktik. bu işlemde ise karttan görüntü almana gerek kalmıyor. uzaktan hallediyorsun
Deniyorum başarısız olursa komple bozulmasına sebep olur mu? Yoksa uzakta bir bilgisayarcı arkadaş var oda yapabilir mis ama git gel çok uzun sürecek ilk kendim denemek istiyorum bu sebeplevbios atılmıştır yani yazılım. kart'ın orjinal yazılımını bulacaksın ve amd ati flash ile yazacaksın orjinali
AMDVBFlash / ATI ATIFlash 5.0.567 Download
AMD AMDVBFlash is used to flash the graphics card BIOS. The version released by ATI was called ATIFlash or just WinFlash. It supports all AMD Radeowww.techpowerup.com
kartın biosuna burdan ulaşabilirsin
TechPowerUp
Extensive repository of graphics card BIOS image files. Our database covers submissions categorized by GPU vendor, type, and board partner variant.www.techpowerup.com
yapacağın işlemin garantisi yok kuzenının yedek alması lazımdı. ama büyük ihtimal çalışacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak işletim sistemi olarak hiveOS (linux tabanlı işletim sistemi) kurup panel üstünden de bios'u yazdırabilirsin. bunun için hiveos'u boot etmen lazım pc'den bu da ayrı bir taktik. bu işlemde ise karttan görüntü almana gerek kalmıyor. uzaktan hallediyorsun
Olmazsa uzmana vermeyi onboarddan alabiliyoruz goruntu hive os gerek yok
Ben yaparsam olmazsa onun yanına 1 hafta sonra falan yaptırmak için gidebilirim ordan gecicem