Yardım ACİL Xioami Redmi telefonum açılmıyor

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
394
Arkadaşlar selam, az önce arkadaşlarımla görüntülü sohbet gerçekleştiriyorduk. Ben yanlışlıkla güç tuşuna bastım, şu kapat veya yeniden başlat ekranı geldi. gitsin diye kenara boş bir yere tıkladım. Bir daha aynı ekran geldi, yine boşluğa tıkladım. Sonra telefon kendi kendine kapandı. Açılacak diye beklerken mi ekranında takılı kaldı. Telefon titreşiyor mi ekranı geliyor gidiyor sonra yine aynı döngü. Ne yapmam gerek böyle kaldı telefonum.

Arkadaşlar selam, az önce arkadaşlarımla görüntülü sohbet gerçekleştiriyorduk. Ben yanlışlıkla güç tuşuna bastım, şu kapat veya yeniden başlat ekranı geldi. gitsin diye kenara boş bir yere tıkladım. Bir daha aynı ekran geldi, yine boşluğa tıkladım. Sonra telefon kendi kendine kapandı. Açılacak diye beklerken mi ekranında takılı kaldı. Telefon titreşiyor mi ekranı geliyor gidiyor sonra yine aynı döngü. Ne yapmam gerek böyle kaldı telefonum.
Hocam merhaba, bu problemi çözebildiniz mi?
Fabrika ayarlarına falan döndürdüm 2 kez, düzelmedi.

Hocam bende de oluyordu eğer kaçaksa kendi kendine güncelleme yapmaya çalışmıştır cihaz çökmüştür yüksek ihtimal. Çözüm sürüm atmak.

Hocam bende de oluyordu eğer kaçaksa kendi kendine güncelleme yapmaya çalışmıştır cihaz çökmüştür yüksek ihtimal. Çözüm sürüm atmak.
Samsung S23 Fe kullanıyorum. İnternetten araştırınca gördüğüm kadarıyla böyle yeniden başlatma problemi yaşayan çok fazla kişi olmuş. Ama benim sorunun kaynağını buldum, sadece nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
Telefonu sorunsuz kullanabiliyorum taa ki Wi-Fi açana kadar. Wi-Fi açıp da bir ağa bağlandığım anda yeniden başlatıyor ve yarım saat yeniden başlatma döngüsünde kalıyor. Wi-Fi kapalıyken yeniden başlatırsam anında açılıyor.
Fabrika ayarlarına 2 kez döndüm. Fakat recovery mode açıp hard reset atamıyorum. Recovery modu açamıyorum telefonda. Güç + ses açma tuşu vs. işe yaramıyor.

Telefon sürekli aç kapa yaptığı için bir süre sonra batarya tamamen boşaldı. Sonra şarja taktım açıldığında düzelmişti. Ekstra bişey yapmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,826
Üyeler
184,229
Son üye
clkhkn33
Geri