Yardım ACİL YARDIM MX6 Macun çok katı

lFalcoNNl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
252
Arkadaşlar mx6 macun sürmeye çalışıyorum ancak inanılmaz katı ve direkt donuyor dün teknobiyotik den sipariş etmiştim lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar mx6 macun sürmeye çalışıyorum ancak inanılmaz katı ve direkt donuyor dün teknobiyotik den sipariş etmiştim lütfen yardımcı olun
Bir video görsel bir şey atarsan daha iyi anlayabiliriz hocam.
MX6 uygulanması zor bir macun zaten yüksek viskozitesi sebebiyle.

Buyurun hocam
Bir video görsel bir şey atarsan daha iyi anlayabiliriz hocam.
MX6 uygulanması zor bir macun zaten yüksek viskozitesi sebebiyle.
1000059119.webp

Ekler

• 1000059118.webp
    1000059118.webp
    1.8 MB · Hit: 45
Sıcakta beklet. Ne yaptın dolaba mı attın?

Hocam dediğim gibi viskozitesi yüksek bir macun zaten. Bu yüzden sürmeye çalışırken zorlanabiliyoruz ve sürdüğün spatulaya vs. yapışabiliyor.
Plastik küçük bir spatula ile yoksa da eski bir kredi kartı ile sürebilirsin. Çok aşırı sıkma nohut tanesi kadar ya da bir tık daha az sıkabilirsin. İyice yaydırabilirsin işlemcinin yüzeyine.
Bu yaydırma işlemini yapamıyorsan işlemcinin ortasına aynı şekilde nohut tanesi kadar sık ve fan montajını yap. Kendi yayılacaktır.

Mx6 lar hep öyle. Pump out olmaması icin yoğun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yayarak surersin. 15 dk ni alır. Resimde o kadar katı gelmedi. Sadece yoğun.
Hocam x yaptım üstüne plaka bastım yayılmadi kendim kartla yapmaya çalıştım karta bulaştı

Hocam dediğim gibi viskozitesi yüksek bir macun zaten. Bu yüzden sürmeye çalışırken zorlanabiliyoruz ve sürdüğün spatulaya vs. yapışabiliyor.
Plastik küçük bir spatula ile yoksa da eski bir kredi kartı ile sürebilirsin. Çok aşırı sıkma nohut tanesi kadar ya da bir tık daha az sıkabilirsin. İyice yaydırabilirsin işlemcinin yüzeyine.
Bu yaydırma işlemini yapamıyorsan işlemcinin ortasına aynı şekilde nohut tanesi kadar sık ve fan montajını yap. Kendi yayılacaktır.
X mi yayayim yoksa nokta mı hocam videoda X gösteriyor arctic in paylaştığı

Sıcakta beklet. Ne yaptın dolaba mı attın?
Daha yeni açtım dün geldi kargodan isteydim gece anca açabildim

Hocam x yaptım üstüne plaka bastım yayılmadi kendim kartla yapmaya çalıştım karta bulaştı

Daha yeni açtım dün geldi kargodan isteydim gece anca açabildim
Kule tipi vidalar sık, kendisi baskı ile dağılır.

Hocam X yayma, X yaparken düzgün eşit sıkman lazım orantılı sıkamazsan kenarlara taşabilir veyahut boşluklar kalabilir.
Dediğim gibi nohut tanesi boyutunda çok fazla değil ama az da olmayacak şekilde sık fanın montajını yap yeterli.

Hocam geçenlerde bende aldım amazondan kredi kartı ilesürmeye çalıştım çok kötü oluyor yarısı karta yapışıyor falan arkadaşların önerdiği gibi dene bence x şekilin de sür yoksa çok katı yayılmıyor ve yayarsanda aşırı macun gidiyor

Geri