ADSL İnternet önerisi

-CrawL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,181
max 90Tl şuan Turknet kullanıyorum rezalet 1kişiden fazla girince 2-3mgbit oluyo istanbul sv lerınde bıle 500-600pıng alıyorum max 6mgbit alıyorum pıngımde ucuyor adsl internet markası önerir misiniz? turknet gıbı başımı ağrıtmayan

max 90Tl şuan Turknet kullanıyorum rezalet 1kişiden fazla girince 2-3mgbit oluyo istanbul sv lerınde bıle 500-600pıng alıyorum max 6mgbit alıyorum pıngımde ucuyor adsl internet markası önerir misiniz? turknet gıbı başımı ağrıtmayan
Türknet kullanıyorum adsl saha ekibi talep edebilirsin şu an adsl altyapıda iss ler bu şekilde benim sorunum saha ekibi port değişikliği yapınca geçti

Türknet kullanıyorum adsl saha ekibi talep edebilirsin şu an adsl altyapıda iss ler bu şekilde benim sorunum saha ekibi port değişikliği yapınca geçti
ücret alıyorlarmı

VDSL internet deneyebilirsin.? Güncel fiyatını bilmiyorum ilave kaç mgbit'e kadar altyapın destekliyor onunda bilgisini alıp kullanabilirsin.

müşteri hattını ariyip ne diyeceğim
Müşteri hattı değil önce türknetin uygulamasından destek kaydı aç hız düşük diye sonra ek mesaj olarak saha ekibinin bakmasını talep ediyorum de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,450
Üyeler
188,598
Son üye
Lisan
Geri