Neler Yeni

AFMF 2 düzgün çalışmıyor

Wentra

80+
Merhaba ben oyunlarda afmf 2 kullanmak istiyorum ancak afmf 2 yi her açtığımda her zaman aldığım fps den çok daha düşük gibi hissediyorum mesela bir oyunda 180 fps alıyorum ama ben 60 gibi hissediyorum ancak afmf 2 yi kapatınca oyun çok daha akıcı oluyor bunu düzeltmem için herhangi bir ayar var mı?

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ozan
bu sorunu çözebilen var mı aynı sorun bende de var sadece fps değeri 2 ye katlanıyor oyun içinde hiç bir farkı yok ne lag ne + fps hissediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Abdullah esir
Merhaba ben oyunlarda afmf 2 kullanmak istiyorum ancak afmf 2 yi her açtığımda her zaman aldığım fps den çok daha düşük gibi hissediyorum mesela bir oyunda 180 fps alıyorum ama ben 60 gibi hissediyorum ancak afmf 2 yi kapatınca oyun çok daha akıcı oluyor bunu düzeltmem için herhangi bir ayar var mı?
Kartının modeli nedir bendede oluyordu 1080ti kullanıyordum o zamanlar sonra 6900xt aldım düzeldi

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
MURAT GÜLLÜ
Ekran kartı modeli nedir?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Furkan Görür
Bende tam tersi. 100 fps aldıgım oyunda açtıgımda baya fark edilebilir kasma sorunu gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartın nedir

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,497
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
AFMF kullanımı öyle açayım olsunluk değil. İnternette rehberleri var onun. Monitörün Hz değerine göre FPS ayarlamak falan gerekiyor. Ayrıca FPS zaten yüksekte açma boşa.

Wentra

80+
AFMF kullanımı öyle açayım olsunluk değil. İnternette rehberleri var onun. Monitörün Hz değerine göre FPS ayarlamak falan gerekiyor. Ayrıca FPS zaten yüksekte açma boşa.
Fps yi sabitledim freesync açtım kapadım aynı birşeye değişmedi afmf 2 kullanım rehberini nerden bulabilirim?

Top Bottom