Ailem haklı mı sizce?

Reaksiyon skoru
59
Ben çalışmaktan nefret eden bir insanım. Ve ayrıca zihinsel problemlerimde var. İş becerim olmasa da ailem bana yinede bir iş bulabildi ve bir süre çalıştım zorda olsa. ondan sonra bıkınca işi bırakıp evde oturdum. Şimdi aylardır ailem başımın etini yiyor. Annem diyor baban ölünce ben sana bakmam atarım. Babam diyor baba parası ye anca. Bende harcama yapmayı seven insanım bir şeyler alır yerim. Hem engelim var hem psikolojim bozuk iş hayatına adapte olamıyorum canım sıkılıyor. Bir şeyle uğraşmaktan nefret eden bir insanım. Şimdi ben çalışmak zorunda mıyım arkadaşlar çalışmadığım içinde ailemden laf yemek zorunda mıyım soruyorum size

zihinsel problemlerim var derken sağlıksal olarak mı senin kendinin yaratığı problemler mi

Kimse sevdiği için çalışmıyor ki zaten. Çalışmak zorundasın. Engelli olsan bile engelli durumuna göre yine iş bulunuyor. Ömür boyu yatmak gibi bir alternatif yok.

Vallahi ben çalışmak için dünyaya gelmedim istersem aç kalayım sisteme kölelik yapmam yinede. Kimseye de tavsiye etmiyorum bir para için hayatımızı çalışarak kölelik yaparak geçiriyoruz sabah 8 akşam 6-7 böyle hayatta olmaz bal gibide alternatif var köle olmak mı gururunla açlıktan ölmek mi Tabii ki ikincisi yine tercihim olur.

Ailen haklı. Sen haksızsın. Başka soru?

Vallahi inat ederim açlıktan ölürüm çalışmam. sistemin kölesi olmayarak gurur kaynağı olurum daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca, ben bu dünyanın ilerleyiş şeklini Çok zalimce buluyorum Akşamlara kadar çalışıp 3-4 saatte anca nefes alıyoruz. Geri kalan tüm saatler uyumak. Ömrümüzün büyük kısmı çalışmakla geçiyor. O da sırf Özgür olabilmek için çalışmayana özgürlük yok diyor sistem kısacası. Illaha kölelik yap diyorsa bu sistem. Buyursunlar Ben aç kalır ölürüm çalışmam yine de

Son düzenleme:
Vallahi inat ederim açlıktan ölürüm çalışmam. sistemin kölesi olmayarak gurur kaynağı olurum daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca, ben bu dünyanın ilerleyiş şeklini Çok zalimce buluyorum Akşamlara kadar çalışıp 3-4 saatte anca nefes alıyoruz. Geri kalan tüm saatler uyumak. Ömrümüzün büyük kısmı çalışmakla geçiyor. O da sırf Özgür olabilmek için çalışmayana özgürlük yok diyor sistem kısacası. Illaha kölelik yap diyorsa bu sistem. Buyursunlar Ben aç kalır ölürüm çalışmam yine de
Sistemin kölesi mi,suan totonu koyduğun koltuktan tut bunu yazdığın internet telefon cihazlar,mutfaktan musluğu açıp içmeni sağlayan boru hatlarına kadar sistem sana konfor sağlıyor.Peki senin sisteme olan faydan ne ?

Ozgur olmak konusunda haklisin. Ailenin evinden ayrilip onlara yuk olmayi biraktigin zaman tabii.

Hiç biri kaliteli değil, ve sağlıksız musluktan içtiğimiz sular Zararlı çünkü yüksek oranda florür bulunuyor ve bu da insan beynine zarar veriyor her şeyin kötüsü bizde. Bize fayda sağlıyor gibi görünen aslında hem zehirleyip hemde köle gibi çalıştıran bir sistem. Marketten aldığınız şeyler bu dönemde kaliteli mi. Ülkede düzgün bir yönetim. Mantıklı bir karar var mı. İnsanlar hakkını alabiliyor mu? Eğitim sistemi nasıl peki. Her şeyde kötülük var üstüne çalışarak kölelik yapıyoruz

Ben çalışmaktan nefret eden bir insanım. Ve ayrıca zihinsel problemlerimde var. İş becerim olmasa da ailem bana yinede bir iş bulabildi ve bir süre çalıştım zorda olsa. ondan sonra bıkınca işi bırakıp evde oturdum. Şimdi aylardır ailem başımın etini yiyor. Annem diyor baban ölünce ben sana bakmam atarım. Babam diyor baba parası ye anca. Bende harcama yapmayı seven insanım bir şeyler alır yerim. Hem engelim var hem psikolojim bozuk iş hayatına adapte olamıyorum canım sıkılıyor. Bir şeyle uğraşmaktan nefret eden bir insanım. Şimdi ben çalışmak zorunda mıyım arkadaşlar çalışmadığım içinde ailemden laf yemek zorunda mıyım soruyorum size
yaş kaç

Hocam Kaç Yaşındasın

Geri