Neler Yeni

Aileme sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim ?

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin
ben bırakmazdım senin yerinde olsam bağımlı değilim istesem şimdi bırakırım vs der geçerdim ama bırakman daha doğru
Abi, dün sabah yakalndım. Evde artık kokudan dolayı iyice şüphelenmişlerdi bende montun gizli bölmesinden aldım paketi apartmanda herkesin bisiklet koyduğu yere sakladım. Dün sabah o sakladığım yerden alırken babam gördü. Oğlum bu ne dedi şaşırdı, sonra paketi yüzüme fırlattı yazıklar olsun sana dedi ve baya üzüldüğünü hissettim. Sonra eve çıktı, bende o üzüntüyle çıktım dışarı 1 dal daha yaktım. Evde kimse benle konuşmuyo şu anda herkes beni görmemezlikten geliyo.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,784
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Abi, dün sabah yakalndım. Evde artık kokudan dolayı iyice şüphelenmişlerdi bende montun gizli bölmesinden aldım paketi apartmanda herkesin bisiklet koyduğu yere sakladım. Dün sabah o sakladığım yerden alırken babam gördü. Oğlum bu ne dedi şaşırdı, sonra paketi yüzüme fırlattı yazıklar olsun sana dedi ve baya üzüldüğünü hissettim. Sonra eve çıktı, bende o üzüntüyle çıktım dışarı 1 dal daha yaktım. Evde kimse benle konuşmuyo şu anda herkes beni görmemezlikten geliyo.
geçmiş olsun hocam belliydi zaten alışacaklar sonsuza kadar konuşmayacak halleri yok

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,707
İsim
Muhammet Çağrı
Babana toplum içinde sigara ikram et.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,718
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
sigara içiyom dicen dayak yicen sonra alışcaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:

klasik tr ailesi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,784
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Rahat rahat dışarda içmek varmış ya, sigarayı içişimle bitirişim bi oluyodu komşu felan görcek diye.
takmıyorsun zaten bi yerden sonra görsünler nolcak diyorsun ben az önce arabayı vurdum söyleyemiyorum

Top Bottom