Ailemi daha iyi bir ekran kartı almak için nasıl ikna ederim

Reaksiyon skoru
35
Benim elimde rx 5600xt var kartı öylesine 6500 liraya sahibine koydum ve 10dan fazla alıcı cıktı bende diyorumki 6250ye satıp rx 6600xt alıyım stokda 5700 lira civarı var ama ailem daha pahalı olan ekran kartını niye daha ucuz model almak için satıyorsun diye izin vermiyor ben ailemi nasıl ikna ederim 6600xt almak için

geçen aylarda 1500 tl gibi bir para biriktirdim yazlıkda çalışarak haylim monitör almakdı evimde ise 60 hz bir monitör vardı ailem evde var diyerek aldırmadı maalesef hiç bir türlü ikna olmuyorlar

geçen aylarda 1500 TL gibi bir para biriktirdim yazlıkda çalışarak haylim monitör almakdı evimde ise 60 hz bir monitör vardı ailem evde var diyerek aldırmadı maalesef hiç bir türlü ikna olmuyorlar
kendi ailenle diğer aileleri karşılaştırma.

Durumu iyice izah etmeye çalıştın mı?

Benim elimde rx 5600xt var kartı öylesine 6500 liraya sahibine koydum ve 10dan fazla alıcı cıktı bende diyorumki 6250ye satıp rx 6600xt alıyım stokda 5700 lira civarı var ama ailem daha pahalı olan ekran kartını niye daha ucuz model almak için satıyorsun diye izin vermiyor ben ailemi nasıl ikna ederim 6600xt almak için
yeni çıktığı için ucuz de ilerde çok daha pahalı olacak vesaire :D

Yeni çıktığı için bu kadar ucuza geldi, bunlarla beraber çıkan ekran kartlarından daha iyi ve bu beni rahat 5 6 sene götürür belki daha fazla.
de eğer onada hayır derlerse profesyonel konuş 🧐 Ne bilim oyunculara özel bir ekran kartı olduğu için bu kadar ucuz falan de.

Yeni çıktığı için bu kadar ucuza geldi, bunlarla beraber çıkan ekran kartlarından daha iyi ve bu beni rahat 5 6 sene götürür belki daha fazla.
de eğer onada hayır derlerse profesyonel konuş 🧐 Ne bilim oyunculara özel bir ekran kartı olduğu için bu kadar ucuz falan de.
şansımı bi deniyim teşekkürler tavsiye için

Şuan kart en ucuz döneminde diye izah et
Ve daha performanslı olduğunu söyle.
Eğer şimdi almazsak fiyatı çok artıcak vesare de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,446
Üyeler
185,099
Son üye
android.ipad