Neler Yeni

Ailemi pc almak için nasıl ikna edebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat can kıran

NwoRth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emir Telli
Aga bende işe girip denicem 1 ay girsem üstünü tamamlatırım herhalde 😁👍🏻
knk sanayiye git çalışmaya gidebileceğin en iyi yer orası benim arkadaşım çırak olarak başladı haftalık 150 tl alıyor.

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Arkadaşlar biliyorsunuzki her Türk genci gibi benimde bi bilgisayar hayalim var fakat ne yaptım ne ettim ailemi ikna edemedim türlü türlü şeyler denedim takdirler getirdim ama genede olmadı bana bir tavsiye verebilirmisiniz
malesef ailenin maddi durumlarından olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat can kıran
malesef ailenin maddi durumlarından olabilir
Hayır maddi durumumuz gayet iyi annem kendine koltuk takımı televizyon televizyon standı yatak matak aldı ama bana gelince hiç bir şey almıyorlar

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Oyun oynamakta ders çalışmaya vaktin kalmaz. Sınıfta kalırsın.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Arkadaşlar biliyorsunuzki her Türk genci gibi benimde bi bilgisayar hayalim var fakat ne yaptım ne ettim ailemi ikna edemedim türlü türlü şeyler denedim takdirler getirdim ama genede olmadı bana bir tavsiye verebilirmisiniz
6 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Atari ile başladım PC ile devam ettim. Şuan 24 yaşımdayım ve daha bu sene hayalimde ki sistemi alabildim. Yani hayal kuruyor olman onun gerçekleşeceği anlamına gelmiyor kardeşim benim tavsiyem biraz para biriktir (istediğin sistemin yarı fiyatı kadar) sonra babana söyle ben bu kadar biriktirdim sen yardım et şöyle bir şey almak istiyorum baba de o zaman büyük ihtimalle alacaktır çünkü para biriktirdiğin için ne kadar çok istediğinin farkına varacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat can kıran
6 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Atari ile başladım PC ile devam ettim. Şuan 24 yaşımdayım ve daha bu sene hayalimde ki sistemi alabildim. Yani hayal kuruyor olman onun gerçekleşeceği anlamına gelmiyor kardeşim benim tavsiyem biraz para biriktir (istediğin sistemin yarı fiyatı kadar) sonra babana söyle ben bu kadar biriktirdim sen yardım et şöyle bir şey almak istiyorum baba de o zaman büyük ihtimalle alacaktır çünkü para biriktirdiğin için ne kadar çok istediğinin farkına varacaktır.
Tamamdır yapıcam nede olsa büyük tavsiyesi :)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
knk sanayiye git çalışmaya gidebileceğin en iyi yer orası benim arkadaşım çırak olarak başladı haftalık 150 TL alıyor.
sanayide haftalık 150 tl çok az değil mi, sanayi ortaminda 1 günde alması gereken para o zaten. arkadaşin bence derhal bıraksın o işi

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim ailemde almıyordu geçen sene yaz çalıştım para biriktirdim pc yi alabildim sende çalışabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,963
Üyeler
165,911
Son üye
baypsikoz
Top Bottom