Ailemi pc almak için nasıl ikna edebilirim?

Aga bende işe girip denicem 1 ay girsem üstünü tamamlatırım herhalde 😁👍🏻
knk sanayiye git çalışmaya gidebileceğin en iyi yer orası benim arkadaşım çırak olarak başladı haftalık 150 tl alıyor.

Arkadaşlar biliyorsunuzki her Türk genci gibi benimde bi bilgisayar hayalim var fakat ne yaptım ne ettim ailemi ikna edemedim türlü türlü şeyler denedim takdirler getirdim ama genede olmadı bana bir tavsiye verebilirmisiniz
malesef ailenin maddi durumlarından olabilir

Oyun oynamakta ders çalışmaya vaktin kalmaz. Sınıfta kalırsın.

Arkadaşlar biliyorsunuzki her Türk genci gibi benimde bi bilgisayar hayalim var fakat ne yaptım ne ettim ailemi ikna edemedim türlü türlü şeyler denedim takdirler getirdim ama genede olmadı bana bir tavsiye verebilirmisiniz
6 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Atari ile başladım PC ile devam ettim. Şuan 24 yaşımdayım ve daha bu sene hayalimde ki sistemi alabildim. Yani hayal kuruyor olman onun gerçekleşeceği anlamına gelmiyor kardeşim benim tavsiyem biraz para biriktir (istediğin sistemin yarı fiyatı kadar) sonra babana söyle ben bu kadar biriktirdim sen yardım et şöyle bir şey almak istiyorum baba de o zaman büyük ihtimalle alacaktır çünkü para biriktirdiğin için ne kadar çok istediğinin farkına varacaktır.

6 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Atari ile başladım PC ile devam ettim. Şuan 24 yaşımdayım ve daha bu sene hayalimde ki sistemi alabildim. Yani hayal kuruyor olman onun gerçekleşeceği anlamına gelmiyor kardeşim benim tavsiyem biraz para biriktir (istediğin sistemin yarı fiyatı kadar) sonra babana söyle ben bu kadar biriktirdim sen yardım et şöyle bir şey almak istiyorum baba de o zaman büyük ihtimalle alacaktır çünkü para biriktirdiğin için ne kadar çok istediğinin farkına varacaktır.
Tamamdır yapıcam nede olsa büyük tavsiyesi :)

knk sanayiye git çalışmaya gidebileceğin en iyi yer orası benim arkadaşım çırak olarak başladı haftalık 150 TL alıyor.
sanayide haftalık 150 tl çok az değil mi, sanayi ortaminda 1 günde alması gereken para o zaten. arkadaşin bence derhal bıraksın o işi

Benim ailemde almıyordu geçen sene yaz çalıştım para biriktirdim pc yi alabildim sende çalışabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,385
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri