The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
ihtiyacın olduğunu düzgün bir şekilde kanıtla
Kanihtiyacın olduğunu düzgün bir şekilde kanıtla
Kanıtladımihtiyacın olduğunu düzgün bir şekilde kanıtla
aga bizim aile yemiyor demedim bu taktiğiEBA için gerekli olduğunu söyle
knk sanayiye git çalışmaya gidebileceğin en iyi yer orası benim arkadaşım çırak olarak başladı haftalık 150 tl alıyor.Aga bende işe girip denicem 1 ay girsem üstünü tamamlatırım herhalde
malesef ailenin maddi durumlarından olabilirArkadaşlar biliyorsunuzki her Türk genci gibi benimde bi bilgisayar hayalim var fakat ne yaptım ne ettim ailemi ikna edemedim türlü türlü şeyler denedim takdirler getirdim ama genede olmadı bana bir tavsiye verebilirmisiniz
Hayır maddi durumumuz gayet iyi annem kendine koltuk takımı televizyon televizyon standı yatak matak aldı ama bana gelince hiç bir şey almıyorlarmalesef ailenin maddi durumlarından olabilir
6 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Atari ile başladım PC ile devam ettim. Şuan 24 yaşımdayım ve daha bu sene hayalimde ki sistemi alabildim. Yani hayal kuruyor olman onun gerçekleşeceği anlamına gelmiyor kardeşim benim tavsiyem biraz para biriktir (istediğin sistemin yarı fiyatı kadar) sonra babana söyle ben bu kadar biriktirdim sen yardım et şöyle bir şey almak istiyorum baba de o zaman büyük ihtimalle alacaktır çünkü para biriktirdiğin için ne kadar çok istediğinin farkına varacaktır.Arkadaşlar biliyorsunuzki her Türk genci gibi benimde bi bilgisayar hayalim var fakat ne yaptım ne ettim ailemi ikna edemedim türlü türlü şeyler denedim takdirler getirdim ama genede olmadı bana bir tavsiye verebilirmisiniz
Tamamdır yapıcam nede olsa büyük tavsiyesi6 yaşımdan beri oyun oynuyorum. Atari ile başladım PC ile devam ettim. Şuan 24 yaşımdayım ve daha bu sene hayalimde ki sistemi alabildim. Yani hayal kuruyor olman onun gerçekleşeceği anlamına gelmiyor kardeşim benim tavsiyem biraz para biriktir (istediğin sistemin yarı fiyatı kadar) sonra babana söyle ben bu kadar biriktirdim sen yardım et şöyle bir şey almak istiyorum baba de o zaman büyük ihtimalle alacaktır çünkü para biriktirdiğin için ne kadar çok istediğinin farkına varacaktır.
Başarılar kardeşimTamamdır yapıcam nede olsa büyük tavsiyesi
Başarılar kardeşim
sanayide haftalık 150 tl çok az değil mi, sanayi ortaminda 1 günde alması gereken para o zaten. arkadaşin bence derhal bıraksın o işiknk sanayiye git çalışmaya gidebileceğin en iyi yer orası benim arkadaşım çırak olarak başladı haftalık 150 TL alıyor.